perjantai 2. lokakuuta 2009

Nappulat 6kk

Bliiblii ja sisarukset täyttivät sitten 6kk tänään. Mukavasti aika menee eteenpäin, enää vuosi kisaikään :D Hyvä odotella jotain kisaikää kun ei olla esteillä käyty vielä kertaakaan! Hitaasti hyvä tulee.

Tällä hetkellä odotellaan ja katsellaan miten nuo yläkulmurit tuosta lähtisivät irtoamaan. Uutta pukkaa pikkuhiljaa ja olisi vanhojen jo aika antaa tilaa seuraaville. Nooh, ollaan oltu vähän hitaita muihin sisaruksiin verrattuna, eikä tuo vielä huoleta minua. Retuutuksia ollaan lisätty mutta tiukassa istuvat. Säkäkorkeutta en saanut tarkkaan mitattua, mutta eiköhän se siinä 32cm paikkeilla pyöri. En ole siitä nyt jaksanut sen enempää ressata kun eihän siihen mitenkään voi vaikuttaa. Kovasti on näillä käyrillä miniksi jäämässä. Painoa en ole mitannut, mutta ruokaa saa ehkä vähän liikaakin. Hitusen olen vähentänyt joten sekin puoli on hoidossa. Temppuilut ovat hitusen rauhoittuneet ja ollaan pysytty enemmän pentuna olemisena. Vähän jotain pientä kivaa silloin tällöin kehitellään.

Nyt olen tässä väsännyt Trkman videota noille jotka lennättivät Silvian viime kevät-talvena suomeen. Siinä on monia kivoja juttuja jota voisi oikeasti miettiä Blitsukselle. Edellämainittu temppuilun rauhoittuminen taisi loppua tähän :D Kaiken kukkuraksi olen ilmoittautunut koulutusohjaajakurssille ja nyt olisi sitten viikonloppu Mia Laamasta tiedossa. Vähän mietityttää mihin sitä on nyt lupautunut, mutta uskon että tästä ei ole mitään muuta kuin hyötyä valitsemallani uralla ;)

Ei kommentteja: