maanantai 21. syyskuuta 2009

MM viikonloppu

Huhhuijaa kun oli pitkä viikonloppu!
Tuli hommattua 13e edestä agilityä, eli koko Itävallan MM kisaviikonloppu suorana lähetyksenä kotisohvan edessä olevalle telkkarille!
Eikä siinä vielä kaikki! Tuohon hintaan sisältyi kaksi MM mitalia suomelle! Minien yksilö ja medien joukkue kulta! Vähänkö hienoa näin Helsingin kisojen "pettymyksen" jälkeen. Mainittakoon vielä että Maksit vetivät vielä "pistesijat" 4. ja 5. yksilöissä! Kylläpä oli jännittämistä ihan loppuun saakka! Voitot menivät ansaitusti voittajille, vaikkakaan en välittänyt venäjän mini joukkue kultamitali kokoonpanosta :P

Tuostahan taas sai kivasti puhtia ja ideaa jatkoa ajatellen. Niin jatko olisi:

The FCI have listed the host countries for future FCI Agility World Championships (AWC):
2009 - Austria
2010 - Slovenia
2011 - France
2012 -Czech Republic
2013 - South Africa

Jotain juttua oli jossain ettei Slovenia järjestäisikään vaan että olisi Saksa, mutta samapa tuo, tuskinpa päästään vuodessa siihen malliin että kisajoukkueeseen päästäisiin. Esim Blitzuksen kisa-ikä on yksi este ja Damin kontaktiongelma toinen :D

Hyviä ideoita tuli kun kisat kävi läpi ja eiköhän sieltä jotain mukaan tarttunut! Hieman ohjauskuviota ja vahvistusta miten mitäkin estettä pitää opettaa.

Blitziltä on nyt irtoillut vaavi-hampaat hyvää tahtia ja pikaisesti arvioituna yläkulmahampaat ovat ainoat jotka vielä istuvat tiukassa kiinni. Sisaruksilla hampaita on irtoillut jo pidempään mutta Blitzus onkin tullut hieman jälkijunassa näissä kasvujutuissa :D Korkeus oli 5½kk iässä muuten se about 31-31,5cm, asia joka itseäni kiinnostaa ^_^ Pitäähän sitä jo suunnitella että fanittaako minien yksilömitalistia vai medien joukkuemitalisteja :D On muuten hurjaa, "lähiagipiirin" MM mitalisti määrä triplaantui juuri :P Onpas meillä päteviä kavereita!

Onnittelut vielä mitalisteille! Hienoa työtä!
ps. toisessa paikkaa taas tällainen tieto:
"Tulevan vuoden maailmanmestaruuskisojen isäntämaata ei tiedetä Slovenian yllättäen peruttua kisaisännyytensä. FCI ilmoittanee uuden isäntämaan mahdollisimman pian. Vuonna 2011 kaikki FCI:n arvokilpailut, myös agilityn MM:t, käydään Ranskassa FCI:n 100-vuotisjuhlan kunniaksi. 7.-9.10.2011 järjestettävien kilpailujen kotikaupunki on Liévin. Vuonna 2012 maailmanmestaruuskisat järjestetään ensimmäistä kertaa Euroopan ulkopuolella. Tuolloin isäntänä toimii Etelä-Afrikka ja vuotta myöhemmin Brasilia."

Hmmm... Brazilia? Onko ottajia? Mä voisin varata tuon jos ei ole kiinnostuneita :D

Ei kommentteja: