sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Kepittelyä

Tänään jatkettiin siitä mihin viikko sitten jäätiin. Viikko sitten teimme 2x2 menetelmällä keppejä ja silloinhan Bliille opetettiin ekan välikön löytämistä ja vain siitä läpi menemistä. Kulmaa myös vaihdettiin niin että kepit oli klo 2-8 kulmassa ja B meni ne hyvin ja innolla läpi.

Tänään viikko tuon jälkeen sitten menimme Riman hallille testailemaan ja muistelemaan miten se menikään. Erittäin hienosti muisti samantien mikä oli homman nimi! Ainoa miinus oli, että lelun perään en saanut Blitsusta juoksemaan, vaan namin heittäminen oli ainoa joka toimi. Punakattoisessa hallissa punaiset namit eivät oikein tahtoneet löytyä maasta... Mutta pienellä avulla homma alkoi luistamaan. Niin joo, välillä oli kaveri jo menossa uudestaan tekemään keppiparia kun isäntä vielä kaivoi seuraavaa namia taskusta :D (Kuulostaa muuten niiin Tuima-veljeltä!)

Siirryimme vielä ulos ja siellä sitten otimme eri kulmista lähettämistä. Keppipari oli klo 2-8 kulmassa ja hienosti B löysi joka kulmasta sisäänmenon! Jopa väärältä puolelta! Taisin treenata hitusen liikaa ja lopussa sitten tuo väärältä puolelta sisäänmeno ei ottanut enää onnistuakseen. Joko mentiin väärältä puolelta sisään, tai sitten kun osasi kiertää ekan kepin oikealta puolelta niin kiersi samalla toisen kepin, eli ei tullutkaan välistä. Onnistumisprosentti oli varmaan vain 20% tuolta puolelta eli vielä saa jatkaa töitä eikä kepit olletkaan niin helppo juttu ;-) Nooh, luotto on suht kova tähän tapaan opettaa kepit, eli kyllä me jatketaan!

Niinjoo, Dami olisi tehnyt huonommin keppien sisäänmenot näistä kaikista kulmista! On se Blitzus vaan pätevä <3

1 kommentti:

Tipi kirjoitti...

Pätevä sisko-Blitz!!! Onnea onnistuneista harjotuksista, kohta oot jo ihan pro!! 2x2 menetelmä kuulostaa mielenkiintoselle (ja toimivalle!!), täytyypä tutustua siihen tarkemmin;) Riekkuterkut!