keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Viimeiset kisat takana keväälle, HAU!

Nyt odotellaan SM kisoja. Perjantaiaamuna hyppään armeijan vihreisiin ja toivottavasti kuoriudun vihreästä toukkavaiheesta torstaina ajoissa, liihottelevana perhosena. On meinaan hätänen rykäisy Ouluun jos meinaan ehtiä perjantain iltakisoihin :) Onpahan ajatukset muualla kuin kisoissa viikon verran!

Viimeiset kisat ennen isojen kisojen rykäisyä meni ihan jees. Nyt kun on tottunut hyvään niin kaksi nollaa kolmesta tuntuu jotenkin vajaalta suoritukselta :D Ihan älytöntä! Ei ole kauaa kun taisteltiin ja silti tehtiin tripla-hyllyjä... Eli oikeasti hyvin meni taas! Vähän säätöä radoilla ja puomi aiheuttaa meille edelleen hitusen hankaluuksia. Olen oppinut jo olemaan stressaamatta siitä kun siihen ei radalla voi juurikaan vaikuttaa. Startti on myös edelleen vähän hätäinen, kuten kohta näette videosta.

Ekassa startissa ajattelin että menen hypyn taakse ottamaan vastaan pakkovalssilla Bliitä, mutta katsoin että hemmetti jos se karkaa startista niin olen pulassa. Lähdinkin siis kävelemään taktisesti vasenta puolta hyppyä kun piti oikealle puolelle saada koira. Ja sittenhän Blii otti ja karkasi startissa! Hätänen takaakierto ja homma jatkui... melkein kuin suunniteltu. Kaikki ohjaukset muuttui tuon takia alusta saakka. Olisiko niin, että A:lle sain ohjauskuviot haltuun ja sitten jatkettiin kuten suunnittelin. Eli seitsemän ensimmäistä ohjausta meni säveltäen lennosta :D Ainiin, kyllähän se puomia edeltävä hyppykin meni kokeilun piikkiin. Ei pitänyt sylkkäriä yrittää, eikä varsinkaan kierrättää Bliitä pidempää kautta! Ihme ja kumma, vauhti riitti kuitenkin kärkisijaan...

Toinen radan puomi oli ihan liian hätäinen meille ja sen sössin liian aikaisella käännöllä. Ehkäpä joskus opin. Myös pakkovalssi aiheutti myöhemmässä kohdassa sen, että en ehtinyt seisovilta jaloilta ohjaamaan kunnolla seuraavaa hyppyä ja kielto napsahti. Tää on sitä normaalia meikäläistä :D

Hyppäri oli suht ok. Koitin juosta vähän vahvemmin tällä radalla, mutta eipä tuo videolla näy. Yhdessä kohtaa hyppy lennähti pitkäksi ja pieni riski oli, että Blii olisi ottanut hypyn takaisin palatessaan. Onneksi ei ottanut. Myös muuria vilkaisi ennen keppejä, mutta muutoin kiva ja ok rata!Tässä ehtii yhdet treenit vielä kiskaisemaan ennen kuin lähden kertaamaan. Taidanpa ottaa hieman puomia ja keinua kun ei tässä mitään sen suurempaa tarvitse enää tehdä. Pöytää treenasin jo viime kerralla ;) Isot kisat Oulussa tulossa. Olisikohan ennätys sillä perjantain kisassa jopa 158 miniä! Hyppärillä "vain" 136 :D Itse SM kisoihin ilmoittautunut 243 minikoirakkoa! Huhhuh! Ollaan Blitzin kanssa lauantaina myös SM-joukkueessa edustamassa BAT:ia. Olisikohan ankkuriosuus tarjolla. Eipä tässä muuta tähän hätään. Pitäkää peukkuja!


Ei kommentteja: