maanantai 18. toukokuuta 2015

2,5 viikkoa aikaa säätää SM-kisakuvioita!

Jossain taisin mainitakin, olisiko ollut vain naamakirjassa, että SM-kisojen valmistelut jäävät meiltä reilu viikko lyhyemmäksi. Meillä on siis enää 2,5 viikkoa aikaa hienosäätää tassukarvat ja ohjaajan varpaanvälit kuntoon! Korvien väliä ei kannata säätää, sen verran menetetty tapaus olen ;) Olen siis menossa kertaushajoituksiin viikoksi valtion leipiin niin, että minut päästetään irti torstaina, kun perjantaina olisi Oulun SM-kisojen iltakisat! Nyt voikin pähkäillä asiaa: auttaako täydellinen irtiotto kisasuoritustamme ajatuksen tasolla?! Uskoisin että asialle ei kovasti ole merkitystä. Sen verran rutiinia tässä on kevään lopulla tullut, että eiköhän se kisaaminen mene omalla painollaan. Tavoitteena SM-kisoihin on asetettu tuplanolla. Kauden tavoite on siellä vähän pidemmällä :)

Lauantaina kävin Kotkassa kisaamassa KKS:n kisoissa, Sandra Deiddan radoilla. Olipa mukavaa! Radat olivat sopivan haastavia, mutta samalla erilaisia totuttuun. Aluksi näytti siltä että eihän tästä voi tulla mitään, mutta kun tutustumaan pääsi niin todella loogisia ratoja koiralle. Ohjaajallekin oli mukavasti ohjausvaihtoehtoja tarjolla. Tykkäsin kovasti alkujärkytyksen jälkeen! Täällä myös tapahtui "työtapaturma" eli hieno triplanolla-sarja ei saanut enää jatkoa. Hyllytimme totaalisen surkeasti yhden radoista, mutta saimme silti kaksi nollaa muista radoista! Blitz on edelleen töhrypylly/haisupylly/juoksuinen, joten aivan normaalia meidän valmistautuminen ei ollut. Bliitä ei kauheasti juoksut ole muuttaneet radalla, eikä täälläkään. Kovaa mentiin ja korvatkin olivat mukana! Noh, ei keinulla... Eikä yhdessä myöhästyneessä valssissa... Eikä haltuunotto-poispäinkäännös-takaakierrossa... :D Kaikkihan meni minun piikkiin, tosin keinu olisi sellainen 50-60 että kumpi sen nyt mokasikaan. (minä tietty kun en ole kouluttanut kunnolla)
Tähän alle video kahdesta  radastamme. Ensimmäistä agi-nollaa en ehtinyt saada kuvautetuksi.
Kaksi ja puoli viikkoa jäljellä siis. Tässä ollaan sovittu yhdet treenit Jarin kanssa, suunnittelin HAUn kisoihin osallistuvani ja sitten onkin Oulun reissu edessä. Olisi hyvä ottaa muutamat keinut ja puomit tähän väliin, mutta mitään uutta ei tietenkään lähdetä opettelemaan. Kaipa sitä voisi vähän lisätä juoksulenkkiä kun kelitkin sallivat :)

Mitäs uutta meillä on viime vuoden SM-ksoihin verrattuna? Nollaprosentti on parempi, nollat tuleet ajoissa, isoja kisoja alla eli kokemusta enemmän, osataan tehdä paljon nollia kun triplatkin onnistuu :P Kyl tää tästä!1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä te!