maanantai 20. heinäkuuta 2015

Kesän puoliväli!

Huhhuh mikä kesän aloitus. Nyt on aksattu ja juostu ympäri pohjoismaita. Ensiksi tietty SM kisat, joista MM-karsinnat ja siitä matka GuldAgilityyn Ruotsiin ja sieltä Agilityukeniin Norjaan. Nyt tässä ollaan hetki oltu Suomessa, leväten ja töitä tehden, kunnes kohta lähteekin lento Saksaan EO kisoihin!

Nyt on niin paljon asiaa, ettei kaikkea kovin tarkasti tule purettua auki. Aloitetaan vaikka SM-kisoista!

SM-kisat järjestettiin Oulussa ja sinnehän oli ihan perkeleellinen matka taas vaihteeksi :D Onneksi asuntoautolla pääsee ja pystyy majoittumaan kuten itse tykkää. Itse kisat alkoivat ihan jees. Menestystä ei suuremmin tullut, paitsi tietty perjantain ilta-hyppäriltä hienosti Hunnin jälkeen toiseksi. SM-karsintaradalle lähtiessä kävin kokeilemassa lämmittelyesteitä. Blitz meni ensimmäisen hypyn alitse! Tämä on ollu merkki siitä että joku paikka on jumissa. Tähän muuten kosahdettiin Kirkkonummen SM kisoissa aikoinaan. Blitz meni ekan riman alitse ja hylly siis silloinkin tuli. Tiesin heti että nyt on tehtävä peliliikkeitä että päästään edes ensimmäisen riman yli. Kävipä mielessä jättää starttaamattakin. Noh, otettiin lentävä lähtö viistosti ja ensimmäinen hyppy selvitettiin. Puolessa välissä tosin kosahti välistävetoon ja finaaliin ei ollut asiaa. Hyvä näin sillä Blitz oli jumissa ja hieronnat olikin heti seuraavana vuorossa.

Karsinnat olivat taasen Jyväskylässä ja Blitz vaikutti hyvin palautuneelta SM kisoista. Karsinnoissa toistettiin sama kuin viime vuonna, eli kolme nollaa viidestä, mutta se riitti "vasta" seitsemännelle sijalle. Hienosti saatiin paikka uudistuneisiin pohjoismaiden-mestaruuskisoihin, joihin pääsee kymmenen parasta. Harmitus ei ollut kovin suuri ettei MM paikkaa tullut, sillä ekan radan jälkeen olimme tehneet kaksi virheellistä rataa, joten hirmuisella takaa-ajolla pääsimme PM-joukkueeseen. Tämä takaa-ajo ja niissä onnistumiset antoivat hyvän fiiliksen vaikka se ei ihan riittänyt. Virheet jotka teimme, olivat vähän tyhmiä. Ekalla hyllyllä Blii luki minua vähän väärin ja teki viimehetken kierron esteen toiselle puolelle. Viiden virhepisteen radalla emme taipuneet kepeille, vaan saimme siitä kiellon. Jatkoimme sujuvasti rataa vitonen alla ja tästä jäikin harmitus, kun huomasin aikamme olevan paras tällä radalla. Agility on :D Meillä varmasti jokaisella on jollain radalla se yksi virhe jota ilman tulostaulu olisi ihan erilainen :D
Seuraavaan päivitykseeni säästänkin GULDagility ja AgilityUken asiat. Jos vielä ne muistan :D
Sanotaan vain että Blitz on nyt Suomen lisäksi Ruotsin ja Norjan agi- ja hyppyvalio!

Pieni jet-lagin tapainen väsymys tämän rupeaman jälkeen onkin ollut, eikä ihan heti jaksa videoita väsätä ja analysoida menemistä. Sunnuntaina kävimme pienet juoksuttelu treenit kokeilemassa Villen ohjauksessa ja siinähän Blii näytti ihan hyvältä ja itsekin muisti miten juostaan. Torstai aamuna onkin lento Saksaan EO-kisoihin. Perjantaina kaksi rataa joukkueissa, lauantaina yksilö agi ja hypäri ja sitten sunnuntaina mahdollisesti molempien finaalit. Pitäkäähän peukkuja suomalaisille!

Ei kommentteja: