keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Kohta kisailemaan!

Eipä tänne blogiin paljoa juttua tullutkaan, vaikka kovasti niin uhosin. Viikonloppuna on edessä vuoden kohokohdista yksi, eli PM-karsinnat ;) Toinen kohokohta on Unkarissa syyskuussa pidettävät IMCAn kisat joihin edelleen mieli halajaa. Mennään nyt kuitenkin kisa kerrallaan!

Eilen tuli vedettyä pikaiset treenit. Yritin muistutella juoksupuomin kontaktille osumisen tärkeyttä. Agirodussa sain aikaiseksi kaksi virhettä kontaktilla, kun en ohjannut kuten treeneissä. Tällä hetkellä minun tarttee olla puomin lähettyvillä eikä vedättäminen onnistu. Treeneissä osuminen oli taas hilkulla. Sen verran pieni blitz on, että takajalat vain osuvat kontaktille. Blitzin velihän ei voi tehdä juoksupuomia kun askelmerkit eivät vain natsaa. Samalla vähän keinulla pysymistä ja kokeiltiin meille uutta juttua: A - putki erottelua pelkällä käskyllä. Tässä kohtaa Blitz yllätti ja meni minne pyydettiin! Eipä merle ollutkaan ihan blondi :D

Itse kävin urheilukentällä perjantaina kellottamassa oman 100 ja 60 metrin nopeudet. Pakko leijua, että en ollutkaan niin hidas kuin luulin! Arvostus sprinttereihin hieman nousi, kun edelleen eilen oli reidet juntturassa ja pelkäsin että treeni spurteissa ne revähtäisi irti ja jäisi matkalle.. Taitaa olla aika vähän venytellä, ettei viikonloppuna ihan tuntuisi tältä.

Viikonloppuna startataan numerolla 25, mikä on täydellinen! Ainoa miinus on se, että minit jostain syystä taas aloittaa ensimmäisenä aamulla. Kaksi mörköä minulle, aamukisa ja hyppis heti alkuun :D  Tsemppiä kaikille kisoihin, itse koitan päästä myös sunnuntaille starttaamaan!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä kisoihin! Karsinnoissa aloitus on kiertävä, näin on ollut aina. Ens vuonna aloittavat medit ja vuonna 2015 maksit.

Petri ja Blitz kirjoitti...

Viime vuonna en ollut, mutta kuulemma minit aloitti silloin. Nooh, ei mahda mitään :)