maanantai 1. heinäkuuta 2013

JAU:n kisat ja treenejä

20.6 tuli käytyä BATin kentällä, siellä ei tarkempaa suunnittelua radalle ollut. Sellaista 20 esteen pätkää Blitzin ja Jörön kanssa. Puomia parit, putkeen pimeää kulmaa sekä avoimeen kulmaan kepeille. Kepit oli jotenkin vaikea nähdä, kun putken suu oli aloituksen takana. Pienellä vedolla kun vekkasin Bliin kepeille niin johan alkoi sujumaan.

24.6 vaihteeksi Vuokkosille keinonurmelle ottamaan hyppistä ja juoksupuomia. Puomi sujui ok, tosin pari hutiakin mahtui sekaan. Hyppis sujui hienosti ja viimeisen kolmen esteen välistävetokin sujui kivasti.29.6 oli vuorossa JAUn kisat. Kisat järjestettiin Tuusulan urheilupuistossa, hiekkapohjalla ja vesisateessa ;) Kisat olivat erilaiset siinä mielessä, että pääsimme aloittamaan ensimmäisenä ja heti aamusta vieläpä. Enpä muista olenko aikaisemmin aloittanut kisoja, eli alkulämppien ja keskittymisen kanssa oli hieman erilaiset kuviot. Kivasti kuitenkin rataprofiilit sopivat meille ja turhaan pohdintaan ei tarvinnut kuluttaa aikaa. Nää me osattiin. Mukamas :D
Ensimmäisellä agi-radalla kaikki lähti hyvin liikkeelle, mutta heti alussa huomasin että oma liike oli todella tahmeaa. Samoin Blitz peilasi nopeuden ja kulki jotenkin tahmeasti. Liekö omaa huolimattomuutta tai tätä tahmeutta, mutta yhdellä hypyllä tuli sitten turha kielto. Eli 5vp ja aikaa paloi.
Toisella radalla alkoi homma kulkemaan hitusen paremmin, tosin Blii oli edelleen hitusen perässä vedettävä. Puomilta ilmeisen törkeä loikka sekä muuria ei jotenkin halunnut nähdä lainkaan. Kovasti keinulta halusi lähteä 90 astetta minun jalkoihin ja muurille vielä kaksi kieltoa kun oli kovasti päättänyt että sinne vasemmalle putkeen olisi ollut mukavampi mennä. Eipä menty vaan korjattiin ja jatkettiin sitten 15vp ja hurjilla sekunneilla maaliin. Vaan eipä vieläkään hyllytetty :)
Kolmannella radalla, eli hyppärillä oli pari kohtaa joihin olisi voinut kosahtaa. Ensimmäinen oli keppien umpikulma, jonka Blii pienellä vedolla osasi hienosti ja kokosikin vielä itsensä niin että taipui oikeaan väliin. Muutama este tämän jälkeen oli kohta missä ohjaajan piti laittaa jalkaa liikkeelle ja luulin että tässä tulen olemaan myöhässä. Hyvin ehdin silti ja loppurallattelun jälkeen hienosti nollalla maaliin, niukalla voittomarginaalilla! Kannatti treenata sitä hyppistä :D


Tällä hetkellä Blii on viikon totaalilevolla, kun itse olen Tampereen lähettyvillä perheen kanssa leireilemässä. Mukaan tuli lenkkari ja uimavehkeet, joten ajatuksena on hieman koeponnistaa tuota polvea ja koittaa saada juoksurutiinia pyörähtämään käyntiin. Nyt maanantaina tulikin otettua kevyt lenkki ja alla oli tietenkin juuri JAUn kisoissa hyviksi todetut uudet Salomonin maastojuoksukengät. Sen verran väsymystä oli alla, että tälle päivälle riitti kevyt 15min hien-nostatus lenkki ja 10min uinti Näsijärvessä. Oli muuten kohtuullisen kylmää tuo vesi. Liekö ne 28 asteen allasvedet pilanneet meikäläisen kylmänkeston ;D Huomenna uutta lenkkiä ja koitetaan jossain vaiheessa ottaa vetotreenejä. Suunnitelmissa n. 200metrin vetoja, tai sitten nurtsikentälle 25m sukkulajuoksua. Nääs sitä räjähtävyyttä lähtöihin olisi kiva saada. Polvessa on hieman tuntoja, katsotaan lähteekö taas tulehtumaan. En ole nyt teippaillut sitä, eli kisat tuli vedettyä luomuna. Täytyy teipata loppuviikoksi kasaan ja hieman vielä varoa.
Seuraavaksi lähdemmekin kokeilemaan perjantaina ja lauantaina Agirodun ratoja. Viiteen ollaan ilmottu ja kuuteen olisi kiva päästä starttaamaan ;)

Pasin ajatukset lienee kasvoilta luettavissa. Ne uudet kengät!


Ei kommentteja: