sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Kisasuositus: BAT

Olipas kisapäivä!
Olin iloisesti ilmoittautunut tämän päivän kolmeen starttiin ja aikamoinen seikkailu siitäkin tuli.

Aamulla pakkanen oli 33,5 astetta eikä saksan halvempi ihmeeni halunnut olla yhteistyössä liikenteen lähdön kanssa. Noh, tästä sitten jatkuikin BAT:in palvelut :D Alunperinhän sain luvan jälki-ilmoittautua päivän myöhässä, nyt sitten BAT lähetti minulle kuljettajan hakemaan minua kotoa, kisoissa sain BATtilaisen filmaamaan ratani ja kaiken lisäksi kun tuomari antoi minulle vitosen kepeiltä, tämä otettiin pois minulta maaliinpääsyn jälkeen!!! :D Taidanpa jatkossakin kisata heidän kisoissa ;-)

Kisathan olivat Anne Saviojan käsialaa ja kovin oli mukavat ja loogiset radat. Ekalla agi radalla jännitti luonnollisesti juoksukontaktipuomimme, mutta aivan turhaan. Näköjään jos ei ole muuta jännitettävää, niin jännitetään sitten turhaan sitä puomia :D Radallahan kävi sitten se, että kepeille oli jäänyt numerolappu ja tuomarin mielestä se häiritsi koiraa sen verran että kaappasi sen vitosen pois meiltä ja saimme nollan. Sanoinkin Annelle että kyllä ne kepit pitää sen verran osata ettei olisi tarttenut ottaa viitosta pois.

Toinen rata oli hyppäri, mikä sisälsi muutaman sykerökohdan ja sitten pitkän loppusuoran. Toiveenahan oli jo tuplanolla kun alun syheröt oli suoritettu ja loppusuora koitti, mutta niinhän siinä kävi että rima tuli alas. Pöh ja höh, tuuria toiseen suuntaan tällä kertaa!

Kolmatta rataa ei nauhalle tallentunut, mutta siellä oli serpentiiniä, keppien takaaleikkausta, onnistunut puomin juoksukontakti ja putken väärään päähän ohjaaminen. Milloinkohan opin että oikeasti pitää tehdä se puolivalssi. Toivottavasti pian :D


Ei kommentteja: