sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Kisakalenteri uusiksi! Tuplanolla!

Pienestä se ihminen voi tulla iloiseksi!
Minulla on jo pitkään ollut tuplanollan kirous kolmosluokassa. Ensimmäistä koiraani en saanut edes kolmosiin, toisella koiralla sain peräti yhden tuplanollan kolmosissa, mutta nyt se tapahtui! Vihdoin tuli se kauan odotettu tuplanolla. Huhhuh.

Blitzhän on edelleen nuori, täyttää reilun kuukauden päästä kolme. Ollaan silti ehditty missaamaan yksi tupla kolmosissa ;-) No nyt tälle kaudelle sitten vihdoinkin osui kohdilleen. Itse kun tykkään analysoida ja miettiä asioita, niin tulee olemaan hauskaa nähdä miten kisat alkaa sujumaan tämän tuplan jälkeen. Toinen hauska tilastomietintä on se, että meillä on 9 nollaa 48:sta 3lk kisasta. Tästä lyhyellä matikalla saadaan tuplanollan mahdollisuudeksi balttiarallaa... 3,5%. Pidemmällä matematiikalla meidän tuplan mahis oli oikeasti jossain tuon teoreettisen 3,5% ja maksimaalisen parhaan suorituksen 25% välillä. Jokatapauksessa parantamista on, ja Kirkkonummen kisoissa se osui kohdilleen.

Tässä vielä kkk:n kisat alla. Tulevana viikonloppuna rykäistään isosti kisoja, mutta sitten voi löysätä ja miettiä taas järjellä asioita. Kisata kivoissa paikoissa jne jne, treenata ittensä mukavaksi ja niin edelleen... Nooh, palaillaan asiaan.
Ei kommentteja: