maanantai 16. tammikuuta 2012

TopTeam leiriviikonloppu 2

Tämän vuoden agilityaloituksen piti osua Eckerön kisoihin, mutta toisin kävi. Työkiireet voittivat ja Anna lähti sitten viemään Bliitä siellä. Saipa tilastomerkinnän vielä kisavihkoon!

Oma kauden aloitus siirtyi siis viikolla, milläpä muulla kuin TopTeam leirityksellä! Työpaikalle kostoksi otin myös seuraavan viikonlopun vapaaksi, joten kisojakin on tiedossa. Näyttäisi tulevan vaihteeksi vilkas vuosi :D Ostin myös itselleni kausikortin Ojangon uuteen halliin. Treenata saa siis mielin määrin ennen kello neljää. Just passeli meille! Niin, siis joka arkipäivä kevääseen saakka :P

TopTeamin toinen viikonloppu käytiin alkutiedoista poiketen, ei Oulussa, vaan Vantaan uudessa Vuokkoset-hallissa. Halli valmistui pari viikkoa sitten, sisältäen 2700 neliömetriä  viidelle treenikentälle jaettuna. Noh, meillä oli kolme valmentajaa, joten tila jaettiin tasaisesti kolmeen osaan. Aikas luksusta oli treenata näinkin upeassa hallissa! Viikon päästä menen käymään JAU:n ja HSKH:n kisoissa, joten tutulle pohjalle päästään!


Treeniviikonlopusta:

Lauantain aloitimme Elinan treenillä. Tai oikeastaan radan rakennuksella. Treeniin oli varattu neljä lyhyttä rataa, joissa jokaisessa oli jokin teema. Meidän ryhmälle kävi niin, että saimme tehtyä kaksi ensimmäistä. Ensimmäisessä treenissä testattiin ja treenattiin valssia, tietenkin vauhdissa. Toisessa treenissä testattiin ilmeisesti keppejä ja putkea :D Blitz toimi kuten pitikin molemmissa treeneissä. Itse olin vain aamu-unisilla jaloilla liikenteessä, eikä ajoitus osunut valsseissa oikein kohdilleen. Kotiläksyksi sain ennakoida enemmän! Keppitreenissä taasen itsenäinen suoritus olisi rok, joka myös auttaisi layeroinnissa. Eli tästäkin kotiläksyjä. Nämähän puutteet on tiedossa, mutta hyvä että tuli sanottua ja "käskettyä" treenata kuntoon. Tuleepahan tehtyä!

Lauantain toinen treeni oli fysiikkatreenit Jerryn toimesta. Treenit järjestettiin läheisen koulun jumppasalissa ja sinne yhdistettiin kolme ryhmää treenaamaan. Siellä alkulämpöjen jälkeen juoksimme vetoja, lähtöjä, tötteröiden ympäri rataa jossa kiihdytystä ja tiukkoja käännöksiä, sekä vielä tötteröillä sivuttaista viivajuoksua. Tunti meni yllättävän nopeasti ja veri pakkautui reisilihaksiin maitohappoineen! Vähänkö tykkäsin!

Kolmantena treeninä olikin Vapun psyykkaus. Itselleni valiutui ryhmä jossa käsiteltiin itseluottamusta. Oman avautumiseni jälkeen Vappu käskytti minulle kotitehtävän joka lyhykäisyydessä oli: Kisoissa laput silmille, ei saa katsoa muiden suorituksia. Hmm, kuulostaa helpolta, ei muutakuin toteuttamaan!

Neljäntenä treeninä lauantaille tuli Jarin "perinteinen". Eli pitkä päätyyn ja perään. Tai oikeastaan pitkä päädyn kautta toiseen päätyyn, jonne pitää keritä ennen pelivälinettä tekemään takaakierto! Eli juoksua kovaa, pieni haltuunotto kuvioineen, uudestaan vauhtia. Olen siis ollut RimAssa Jarin treeniryhmässä Damin kanssa jokusen vuoden, joten ei tullut yllätyksenä :D Jarin kanssa veivattiin myös hitusen juoksukontaktia. Kotiläksyksi sain pitää kontaktialustaani aina treeneissä, puomin alastulossa. Käy! Sitten lisäksi siihen eteenpäin irtoamista itseltäni :P

Lauantain loppuun kävimme vielä porukalla syömässä ja kuulemassa Agilityliiton terveiset. Mukava päivä!

Sunnuntai alkoi mukavasti kotona nukutun yön jälkeen Jerryn ohjatulla alkulämmittelyllä.

Tämän jälkeen Juhan kentälle vetämään ylipitkää rataa. Rata oli 35 estettä pitkä ja tässä vaiheessa jalkojen ja pään puutumisen ansiosta, olikin mukavan haastava. Jouduin oikein lyhentämään askelta ja nopeuttamaan jalkojen tikkausta, jotta menemiseni edes etäisesti muistuttaisi juoksua! Meille koitui lievähköksi ongelmaksi, minun huolimattomuuden jälkeen, muunmuassa se keppien osaaminen. Kyllähän tuo kestää vedätyksen, mutta ei vielä sivuttaista irtoamista. Onneksi on jo kotiin läksyt viety!

Sunnuntain kolmantena ohjelmana oli kuntotesti. Perus-settiä punnerruksineen. Taisin parantaa ekasta testistä, mutta en paljoa, jos sitäkään :D Ensi kerralla sitten....

Ja Sunnuntain viimeiseksi jäi Vapun psyykkaukset. Itsehän avauduin jo eilen, mutta oli mukava kuunnella muiden haasteita ja niihin mahdollisesti auttavia yksinkertaisia kotiläksyjä. Tykkäsin kovasti myös tästä osiosta.

Kaikenkaikkiaan oli loistava leiri. Porukka oli edelleen motivoitunutta ja kovasti tsempattiin muita.
Tässä vielä meidän suorituksista kooste. Joo, se on hirmu pitkä, en itsekään jaksaisi sitä katsoa ellei siellä olisi sitä shelttiä pääosassa :D
Ei kommentteja: