maanantai 23. tammikuuta 2012

Keppi vieköön!

Onneksi on ohjelmaa nyt pitkäksi aikaa eteenpäin, meinaan keppien treenaamista!
TopTeam leirillä annettiin kotiläksyiksi keppitreeniä, lisäksi vikalla radalla siellä tuli luvattoman paljon virheitä kepeiltä. Nyt viikonlopun kisoissa viisistä kepeistä kolmet epäonnistuivat! Huhhuh! Niinjoo, oltiin kisaamassa ja kivasti sujui :D

Lauantain JAUn kisat alkoivat lungisti kiperähköllä hyppiksellä Hyvinkään hallissa. Minä sitten kosautin neljännellä esteellä, kepeillä, liian lähelle aloitusta ja hutiloin Blitzin toiseen väliin. Olipas fiksua. Voisin jotain selitellä että Bliillä meni putkessa kauan ja blaablaa. Keppivirhe nro1. Siitä jatkettiin rataa mukavasti eteenpäin. Pari pahaa kohtaa siinä oli, joista ensimmäisen onnistuin suorittaa. Toiseen pahahkoon kohtaan en sitten panostanut, joten poikittainen hyppy hypättiin väärään suuntaan.

Lauantain tokalle radalle vaihdettiin sitten tuomaria ja agiradallahan päästiin paahtamaan. Oli sitten tuomari keksinyt sellaisen känkkäränkkä-kohdan meille :-/ Putken jälkeen hyppy lievästi takaa ja sitten hirmu kyytiä toiselle puolelle Hyvinkäätä ottamaan kiinni koirasta sen juoksu-puomin jälkeen, että saisi vedettyä pakkovalssiin hypylle. Noh, enpä sitten ehtinyt. Olisi pitänyt luottaa renkaan suoritukseen ja oikaista hitusen, kuten toi Norjalainen kovasti yritää opettaa. Oli siellä lisäksi yksi riman ympäripyöritys, jota muuten olen alkanut inhoamaan, mikä ei onnistunut. Niin ja muurinpalikat sai kyytiin. Hah, ja sitten vielä läppäsin Bliitä kuonolle kun reppana meni kiltisti keinun päätyyn ja meitsi huitaisi pysäytystä. Kops vaan ja meno jatkui. Olipa taas ihan tyhmää kisata...


Sunnuntain kisat olikin tuossa naapurissa. Ojangon hallilla. Ilmoittauduin uhkarohkeasti kolmelle radalle ja tuomareina Kari & Anne. Eipä taaskaan helpolla päästetty. Taino, eihän ne tuomarit niitä meidän virheitä tehneet, vaan ihan minä itse!
Ekalle radalle Anne päätti laittaa juoksunopeuden testiin. Kentän poikkihan siinä paineltiin suoraa putkea ja hypyn taakse piti päästä tyrkkäseen. Enhän mä olisi ehtiny ellen juoksu-puomilla olisi luottanut ton osumiseen. Hyvin ehdin, aikaa jäi jopa.... mokata sitten se seuraava kohta. Grr. Olen joskus ennenkin tehnyt sen, että tämän ruhon pysäytyksen jälkeen koittanut kisata kiihtyvyydessä ton pahiaisen kanssa. Hävisin. Taas. Eli kielto perus serpentiini hypyssä ja korjauksessa sain jopa tiputtamaan se rimankin. Voittajafiilis. Tällä radalla ne kepit olikin sitten ainoat jotka onnistui.
Tokalla radalla hypisteltiin, jaaa... mitäs siellä tapahtuikaan. Ainiin ne kepit! Jätti välin tekemättä ihan lopussa. Olisi pitänyt korjata alusta saakka niin ei olisi luultavasti seuraavalle radalle tullut kummittelemaan. Miten sitä voi olla niin tyhmä. Mämmit on housussa ja eiku meitsi vaan jatkaa rataa. Gah. Oli muuten ainoa virhe sillä radalla. Jaaa sitten se vika rata joka oli Karin tekele. Kepit oli eka este jossa mokasin, samallalailla. Tosin en sitten kääntänyt tarpeeksi, joten väärä putkikin tehtiin sen jälkeen. Liekö hanskoje tipahtamista vai perushuolimattomuutta. Varmaan molempia. Sori Blii, lupaan ensi kerralla skarpata!


Nyt on taas tuttu ja turvallinen 1-2 virhe / rata, kisarutiini päällä. Tällä on hyvä jatkaa kesää kohti :D Nyt vain ne virheet ovat muuttaneet olomuotoaan. Korjataan yksi ja sitten saadaan toinen tilalle. Onneksi tulee virheitä, motivoi treenaamaan! Seuraava juutuupi tulee suurella todennäköisyydellä olemaan, kepeistä!

Ei kommentteja: