keskiviikko 30. marraskuuta 2011

TopTeam leiri takana, seuraavaa odotellessa!

Huhhuh mikä leiri!

Vähänkö tykkäsin! Miettikää, mun jalat on vielä kipeät, ja nyt on keskiviikko! Nyt voisi sanoa että agility ON urheilua. Ja ok, oon huonossa kunnossa koiran kanssa :D Minullahan on jonkin verran urheilutaustaa, joten voinkin sanoa että ihan sama missä kunnossa sitä on, sitä tulee aina tehtyä täysillä. Jos on hyvässä kunnossa, tehot vain on paremmat, mutta yhtä pahalta se tuntuu jälkeenpäin!!! Tämän takia siis tällaiset rääkkäysleirit on niin parhautta. Treenataan psyykettä, jaksaa, JAKSAA!

Lyhyesti leiristä: 5 treeniä koiran kanssa, 2 fysiikkatreeniä ja 1 urheilupsykologin luento, kaksi päivää hallilla. Videot löytyy tuolta alhaalta.

Meillä leiriä ajatellen ei olleet ihan parhaat lähtökohdat, mutta parhaamme lähdimme tekemään. Asenne oli mielestäni kohdallaan meillä. Seuraavalla leirillä lupaan, että olemme molemmat vahvempia ja nopeampia :-)

Tässä pikainen listaus, minkä kirjoitin muistiin paluumatkalla leiriltä kotia:

+ Blii leikki lelun ja minun kanssa!
+ Saksalainen
+ Takaakierroilta nopeahko lähtö, pystyi jättämään enemmän Bliitä suorittamaan
+ Kepit toimii
+ Lähtee hyvin mukaan vedätyksiin
+ Luottamus kasvaa, uskaltaa jättää suorittamaan

- Kunto heikko minulla ja koiralla
- putket "rikki"
- Yhdellä radalla löysä ohjaaja, lähdöt siis hitaat

Nämä ajatukset siis pelkästään näistä radoista Blitzin kanssa. Lisäksi tuli fysiikkatreeni-kotiläksyjä jotka olen jo suunnitellut, miten ne suoritan. Tammikuun leirillä pitäisi olla aivan uudet jalat!

Samalla psyykkari antoi ajattelemista kisa-vireestä ja kehitystavoitteista. Niitä myös mietitään näin päissämme. Tässä jäi mieleen seuraava ajatusmaailma mihin hakeudumme: Ylläpidä "kiva tehdä agilityä", älä ota "pakko saada tämä ja tämä tulos".

Tässä vielä videot jossa kikkailemme Blitzin kanssa. Kivaa oli, rankkaa oli, tätä lisää!!!

TopTeam 1, päivä 1
TopTeam 1, päivä 2
Ohjauskuviovertailu

Ei kommentteja: