tiistai 22. marraskuuta 2011

Palapelin kokoamista

Huh kun ei nyt palaset loksahtele kunnolla kohdilleen. Palaset kaikki suurinpiirtein löytyy, mutta joitain pitää hioa reippaammin kuin toisia että saisi palapelin kasaan. Voin paljastaa että pari palasta ei löydy, eli onneksi tekemistä riittää!

Tässä olen pohtinut missä mennään ja mitä pitäisi tehdä ja treeninpuutehan se siellä potkii vastaan. Olenkin tässä koittanut katsella minne ottaisin treenipaikkaa, kunhan tuo talvikausi nyt kunnolla alkaisi. Olisihan se suotavaa että kun noilla TopTeamin leirityksillä tulee treenijuttuja luultavasti kotiläksyiksi, että niitä sitten tekisi! Meillähän ei ole Riman omia treenejä ollut sitten kevään, ihan vain töitten epäsäännöllisyyden takia. Nyt talveksi onneksi pystyn ottamaan päivälle vakkarivuoron!

Kävimme pitkästä aikaa kisoissakin. BAT:in kisat Hyvinkään hallissa jossa tuomarina oli Anne Savioja. Radat oli mukavia, oikeastaan liiankin helppoja alkuun. Mutta eihän se auta jos virheitä tulee.

Tässä meidän räpellykset. Vauhtia ja korvia oli mukavasti matkassa, mutta ne pienet asiat oli nyt meitä vastaan. Emme hirveästi ole treenanneet putki- erotteluja, ja silloinkin kun niitä ollaan tehty niin kiipeilyesteelle pitää ensisijaisesti mennä. Eipä sitten tullut jälkikäteen yllätyksenä että eihän se mennytkään putkeen, ja että ei olematon ohjausliike koiraa sinne vie itsestään :D Toisena, vähemmän yllärinä tuli se, että pomppasi sitten kontaktin yli. Noh, sehän on ihan vain treenaamattomuutta. Kolmantena tuli sitten se, että kun on hitusen myöhässä, hitusen väärässä paikassa, niin ei se takaakierto olekaan niin itsestäänselvyys tuolle pikku pahiaiselle. Olisimmehan me taas kontakteilla mokailtu, mutta hylly tulikin jo heti alkuun. Muutenhan siis radat kulki hienosti ja oli tekemisen meininkiä. Tästä on hyvä jatkaa!

Ei kommentteja: