keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Kunnon kohotusta

Viime viikolla kävimme ensimmäisen kerran (omatoimi)treeneissä Blitzin kanssa pitkään aikaan. TopTeam testeihinhän me menimme kylmiltään, ilman treenejä, joten taukoa on ollut!

En ollut ihan varma mitä tarkalleen haluaisimme treenata ja mitä jatko tuo, joten kaivoin Jaakon ja Janitan dvd:n esiin. dvd:llä on heidän treenirinki-ryhmän treenipätkiä ja sieltä löytyy mielenkiintoisia kuvioita ;) Ainoa taka-ajatus itselläni oli tehdä pitkää treenipätkää, eli sitä yli 30 esteen rataa. Aikoinaanhan me olimme Damin kanssa treeniringissä jokusen ajan, ja kovasti pidin niistä kuvioista. Yllättävää :D

Tässä meidän muunnelma.

Treenit meni kivasti. Koira toimi kuten voi kuvitella, eli meillä molemmilla kunto loppui kesken noin pitkällä radalla. Mutta kivaa oli! Kepit olivat minulle yllätys, kuten puomikin, että ne edelleen toimivat noin hyvin. Omaan kömpelyyteen ja treenaamattomuuteen tein parikin mokaa valssin jälkeiseen suunnan-kohdistamiseen, jolloin vein Bliitä vähän miten sattuu. Onpa tarkka pikku birulainen! Tästä jatketaan!

Ei kommentteja: