maanantai 22. helmikuuta 2010

Viikkotreeni taas takana

Nyt on taas yksi viikkotreeni takana. Joka kerta tuo Bliiblii yllättää ja aina jäänyt tosi hyvä fiilis treeneistä! Tällä kertaa treenasimme juoksukontaktejamme, 2x2 keppejä, takaa leikkauksia hypyillä ja sivuttais irtoamista hypyillä.

Juoksukontaktit tuntuu olevan ok mallilla, eli osuu ja hakee kivasti kontaktiosalle. Vielä on tietenkin töitä ja paljon edessä. Haluan että saan palkan annettua vasta seuraavan hypyn jälkeen. Eli klikkaan matolla mutta palkka vasta kun hyppy suoritettu. Tällä hetkellä me emme ole sitä treenanneet ja tällä videolla näkyy miten saimme homman toimimaan. Tätä jatketaan vielä jokunen kerta ennenkuin laitan lankkua alle.

2x2 kepeillä otin myös hypyn käyttöön, ja ainoastaan yhden välikön. Tällä hetkellä otamme siis yhden askeleen taaksepäin jotta voimme taas mennä kunnolla eteenpäin. Ideana tässä treenissä irtoaminen ja itsenäinen suorittaminen. Aika paljon jouduin avittamaan vielä, mutta suunta on about oikea ;)

Hypyillä teimme sitten kolmea hyppyä. Teemana takaaleikkaukset ja sivuttais irtoaminen. Lelupalkka olisi niiiiin hyvä tässä, mutta namilla joutuu vielä menemään, eli targetti maahan jne. Blitz pääsi kärryille tosi nopeasti takaaleikkaukset saatiin sujumaan hienosti!. Sivuttais irtoaminen oli myös targetin kanssa mukana menossa, ja mielestäni hienosti neiti selvitytyi tästäkin haasteesta! Sehän hakee esteitä!!!

Nyt menee niin kivasti että on todella hyvä fiilis päällä. Oikein odotan että pääsen seuraavan kerran treenaamaan!

Tässä vielä tämä video.

Ei kommentteja: