maanantai 17. kesäkuuta 2013

Viitta selkään ja ylöspäin!

Ääh, onpas taas agility kohdillaan. Ollaan nyt kaksissa SM yksilöissä käyty Blitzin kanssa. Muistaakseni viime vuonna hyllytettiin kolmannella esteellä. Tänä vuonna TOISELLA! Haha, onneksi ei olla ehditty koko vuotta hypettää tän vuoden SM kisoja :) Onneksi joukkuekisa meni jo ihan kivasti. Joukkuekisassa saatiin onnistuminen vaikeahkolla juoksupuomi kohdalla. Tuosta onnistumisesta vain seurasi että parin esteen jälkeen unohtui vähän rata ja kielto napsahti. Shelttijoukkueen tulokseksi tuli 10-0-5-5 eli kymppi ja sijoitus 13.

Yksilörataa en viitsi sen enempää spekuloida. Blii tuli toisen riman alitse. Tämän jälkeen lähdin kikkailemaan radalla ja otin sinne ohjauskuvioita mitä en ajatellutkaan rataantutustumisessa, esimerkiksi putken leijeröinti ja päällejuoksu muurilla, jonka jälkeen Blii pelasti seuraavan hypyn täydellisesti minun pyöriessä ympyrää :D Mutta siis periaatteessa kivasti meni rata vaikka hyllyä tarjottiin. Kepeiltähän tuo tuli ulos, kun en hetkellisen hanskojen putoamisen takia ehtinyt valssaamaan ja menemään ajoissa apuun lähellekään keppejä.

Seuraavaksi istahdan alas ja teen ihka oikean treenisuunnitelman, tavoitteena tietty MM-karsinnat. Jos vaikka treenaisi systemaattisesti hetken ja katsottaisiin onko siitä hyötyä vai haittaa :)

Tähän vielä SM hyppis josta hylly.
Muoks.

Laitetaanpa tähän vielä viimevuoden kisojen linkki. Olikin sama, eli toisella esteellä hyllytys :D

Ei kommentteja: