torstai 3. tammikuuta 2013

Kuukauden pikakelaus


Tässä on mukamas ollut kiirusta töiden kanssa, joten tänne ei ole kauheasti ehtinyt päivittelemään.


Laitetaanpa kuitenkin viimeisen kuukauden kohokohdat:

Puoleen vuoteen olemme Bliin kanssa treenanneet sen kolme kertaa. Tällä  treenikerralla me testattiin polvea. Polvihan kesti ja kisoihinkin pääsi ilmoittautumaan.


Kävimme HSKH:n vuoden viimeisen viikonlopun kisoissa ottamassa jopa kolme starttia. Polvi kesti yllättävän hyvin, mutta toinen vamma (ei tämä hyppääjänpolvi-vamma) vähän ärtyi ja ainakin viikon verran on kipeillyt. Noh, ei se mitään, sillä tämä ei ole niin paha kuin tuo puoli vuotta vienyt vamma.
Kisat olivat siis Anne Saviojan tuomaroimat ja mukavathan ne olivat. Blitzhän ei mennyt normaalia vauhtiansa piiiitkän tauon jälkeen, joten nollankin sain aikaiseksi. Tässä kisaradat:


Nyt tässä juuri pakkailen laukkuja ja huomenna aamulla auton nokka suuntautuu kohti Ahvenanmaata. Laivalla yli ja  viikonlopuksi kisaamaan ja pitämään hauskaa perinteisessä kisapaikassa!
Eipä tässä sen kummempia ehdi kirjoittelemaan, vaan nyt pitääkin mennä nukkumaan. Päivittelen tässä varmasti taas kiihtyvällä tahdilla, kun näköjään tässä pikkuhiljaa alkaa tapahtumaan agilityn saralla :)

Ei kommentteja: