tiistai 15. toukokuuta 2012

TopTeam leiri 4. (Onneksi päästiin sinne...)

TopTeamin viimeinen leiri nyt takana Jyväskylästä. Juoksutusta, nuppijumppaa ja pari treeniä Blitzille ja pari kisaa vielä. Olipas mukava rupeama tuo koko TT. Mukavintahan siinä oli se, että oppi tuntemaan uusia agility-ihmisiä ja siinä samassa sai omaa agia eteenpäin! Suosittelen! Nyt on hirmuinen pohdinta päällä, että onkohan ensi vuonna taas haku päällä. Luultavasti haen vaikka vielä en ole järjellä ehtinyt ajattelemaan asiaa. Next Levelihän olisi myös mielenkiintoinen, mutta tämä neljä leiriä tuntui tähän hätään oikein sopivalta määrältä. Katsotaan mitä tuleman pitää!

Meillehän tälle leirille osallistuminen ei ollut läheskään itsestäänselvyys. Blii teki aivan jumalattoman pahan näköisen voltin A:lla kisoissa, juuri ennen leiriä. Tsekkasin omilla kyvyilläni, eli liikkeet ja ropelointi sekä lepojen jälkeen kuin aamulla, ja olin sitä mieltä että onnetar oli matkassa. Seuraavan päivän aikana sain pika-ajan Bliitä aikaisemminkin hoitaneelle fyssarille ja terveen paperithan sieltä tuli. Hyvillä mielin siis pystyin osallistumaan leirille. Tässä vielä lento-oravan kamikaze lento. Älkää katsoko jos inhottaa nähdä läheltäpiti tilanteita..Leirin treeneissä emme osallistuneet perjantain aktiviteetteihin, eli knock-out kisaan, fyssarin käsittelyn takia. Lauantaina sitten olimmekin täysillä menossa mukana. Coucheina (huom suomennusvirhe on tarkoituksellinen, Jarikin on lihonnut ^_^   [no ei kai..]) toimi Orenius ja Suomalainen. Ryhmäjaon takia Jänesniemi jäi minulta kokematta. Ratapiirrustuksen sain kopioitua, eli treenaan ehkä-sit-joskus. Alla video. Sain lievän vaurion polveen, eli Jarin treeniä en vetänyt ihan loppuun asti. Tosin siellä ei kovin vaikeaa pätkää ollutkaan enää eli parhaat osat oli jo napsittu kakun päältä.


Leirillä oli nuppijumppaa ja fysiikkatreeniäkin, mutta niistä ei onneksi ole videomateriaalia ;)

Sunnuntaille sitten osallistuimme kaikki TT:läiset JAT:in kisoihin. Olipa hienoa kun oli kannustusjoukot eli TT:läiset hurraamassa. Kisathan pika-analysoitiin koutsien toimesta ja palautettakin annettiin. Omat kisat oli ihan ok. Molemmilla radoilla tahdoin vähän nukahdella. Ekalla radalla se aiheutti hyllyn ja pitkän kaarroksen ja tokalla radalla tuli sitten vain kaarrosta. Radat oli helpohkoja, mutta täysillä kun mennään, niin mitä vain voi sattua. Varsinkin kun ohjaaja on mitä on :D


Päättäjäisissä sitten syötiin kakkua ja taputeltiin toisiamme selkään. Tämä oli selkeästi tällainen fiilistelyleiri, missä siis valmisteltiin tuleviin koitoksiin. Tulevat koitoksethan tietty pitäisi olla ne SM kisat ja MM karsinnat, missä kaikki osallistuu pitämään hauskaa!


...ja hauskaa me ajateltiinkin pitää ;-)
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Huhhuh, onneksi Blitzille ei käynyt kuinkaan tuossa A:lta otetussa voltissa!! olipas hurjan näköinen