tiistai 8. toukokuuta 2012

FI AVA Blitz

Heissulivei taas!

Tässä siis jymyuutinen myös itselleni: Blitzistä tuli agilityvalio 5.5.2012 I-HAH:in kisoista!

Ensimmäinen AVA nolla tuli 5.5.2011 ja olin siinä uskossa että 1v 1pv tarkoittaa ettemme voisi vielä valioitua. Ihme ja kummastus oli kova, kun tuomari lykkäsi kolmanneksi sijoittuneille ruusuketta kouraan! Olin jopa niin epäluuloinen, että pyysin Viitasen Annea tarkistamaan vielä toisen kerran. En uskonut. Kun sain kisakirjan käteen ja päivämäärät eivät täsmänneet aivoituksiani, kävin vielä kerran kysymässä seuraavalta tuomarilta. Samaa mieltä oli. Onnitteli vielä päälle. Vitsailinkin facebookissa että pitäisikö kysyä liitolta varmistusta. Juuri siis olin kysynyt liiton uudelta puheenjohtajalta, Kari Jaloselta asiasta :D Vahvistusta vielä löytyi sosiaalisesta mediasta, joten pakko oli uskoa.

BILEET!



Oli meillä kakkua ja makkaraa ja poreilevaa (pommaccia) treeniryhmälle. Eli siis mulle ja Bliille :D Noh, kety sai kans osansa. Eka päivän rata oli hyppis ja sekin oli siis nolla. Yey!

Tässä vielä video. Elämä on edelleen kiireistä, joten eipä tässä enempää jouda turinoimaan. Koitan ehtiä paremmalla ajalla.


(ps. ei olla treenattu hetkeen, alla kahdeksan hyllyä, jalat kankeina lenkin puutteesta. Nollat siis oikeasti ylläreitä!)

Niinjoo. Kiitoksia Eralle mahtavasta pennelistä! 3 vuotias ei pitäisi olla pentu, mutta mulle hän vaan on! (vasemmassa linkkipalstassa löytyy jossain kohdassa Eran blogi)

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Paljon onnea mahtavalle parivaljakolle vielä näinkin! Erityisesti rapsutuksia pikku-Blitzille (juu-u, kyllä ne mustakin tuntuu vielä ihan pennuille ;) )! Mukava oli katsella teidän menoa! =) Terkuin Hanna & co