keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Kisaraporttia BAT

Sunnuntaina pääsimme kotikentille kisaamaan, tällä kertaa BAT:ia edustaen! Onneksi ei edustuspaidan vaihto tuonut odotettua epäonnea, vaan hienosti Blitz toimi myös erivärisen ohjaajan kanssa.

Kisat alkoi aamulla kellon-säädöstä johtuen aivan liian aikaisin minun unta vaativille kutreilleni. Koitin fiksusti säätää kännykästä automaattisen ajansiirron pois, mutta tietäähän sen jo etukäteen miten siinä kävi. Heräsi, torkutin, löysin kisoihin onneksi ajoissa. Tietenkin se 5min ajomatka kisoihin auttoi hieman ehtimisä :)

Kisoihin arvottiin kolmesta tarjolla olevasta tuomarista Ritva Herrala. Ritva oli tehnyt suht vauhdikkaat radat. Tarjolla oli kaksi agi rataa ja yksi hyppis. Blitz oli treenaamatta näihin kisoihin sen pari viikkoa, joten luotto puomiin ei ollut ihan kohdillaan. Oli hitusen jumissa TopTeam leirin jälkeen ja ekalla treeniyrittämällä jätti ensimmäisen riman hyppäämättä. Pahiainen meni riman ali, vaikka laskin sen alemmas!!! Oli lyhyet treenit ja onneksi osteopaatin visiitti olikin jo seuraavalla viikolla. Jotain se O-täti hipelöi ja käpelöi tuota hieman epäluuloista koirulia. Auttoi kovasti, koska kisoissa olikin jo ihan uusi vaihde silmässä!

Itse kisat alkoi agiradalla, joka mielestäni oli mukavan helppo. Pelko puomista oli tällä kertaa aiheellinen ja tämän vuoden toinen kontaktivirhe puomilta napsahti siinä. Oli muuten ainoa virhe sillä radalla, vaikka itse meinasin unisena törmätä niinkin pieneen esteeseen kuin A :) Seuraavaan kisaan sitten kävin hakemassa autosta kumimaton ja sillä sitten treenattiin askeleet kohdilleen. Tokalla radalla tulikin sitten yksi makeimman näköisistä juoksukontakteista joita Blii on tehnyt! Nollavoitto plakkariin, nam, kiitän! Hyppiksellä sitten lähdettiin vähän rennommin liikkeelle ja meinasin kepeille viennissä lähettää väärälle esteelle. Onneksi pysyi hyppysissä ja keppien aloitus löytyi. Jokin outo rytmihäiriö kuitenkin saatiin keppien loppuun ja kepeiltä ulos väärältä puolelta. Ainoa virhe ja hyllyhän siitä tuli. Niinjoo, meidänhän piti treenata ne kepit kuntoon :D

Tässä vielä videot radoista:


Seuraavaksi kisataankin sitten luultavasti pääsiäisenä. Josko saisi vähän enemmän treeniä alle. Parempi olisi, vaikka ihan kivaltahan tuo meno näinkin näyttää.


Ei kommentteja: