maanantai 27. kesäkuuta 2011

Treeniä ja agirotua odotellessa

Hetki tässä on ehtinytkin vierähtää edellisestä päivityksestä.

Tässä on käyty Rima:n kisat ja SM kisojen joukkuerata shelttiyhdistyksen joukkueessa. Myös treeniä on mahtunut ja muunmuassa Anna Eifertin treenit tuli käytyä.Työtkin on alkanut ihan tosissaan näin kesäsesongilla.

Riman kisoissa oli tupla todella lähellä, mutta homma kaatui meikäläisen hätiköimiseen kepeillä. Miksi aina pitää oppia kantapään kautta ;-) Ensimmäinen rata oli agilityrata ja sieltä napsahti mukavasti nollavoitto, vaikkakin yksi väkinäinen kohta tuli tehtyä kun ei ollut varmuutta miten tuo sen suorittaa. Päädyin ottamaan rajusti haltuun ennen irtipäästämistä ja aikaa siinä meni hieman, mutta ei se mitään, tietääpähän mitä pitää reenailla. Hyppiksellä oli nollaa tarjolla, mutta jostain syystä en malttanut varmistaa keppejä loppuun saakka. Luultavasti yksi askel pidemmälle olisi pelastanut tilanteen... Pah. Pitänee opetella kepit varmemmiksi!

SM joukkueeseen pääsin tuurilla, sillä Riman joukkueeseen meillä ei ollut asiaa kun vasta nousimme kolmosiin. Riman uusi karsintajärjestelmä piti huolen että paikkaa piti hakea muualta. Onneksi sitten saimme paikan shelttiyhdistyksen joukkueesta. Noh, ei tosin joukkueen onneksi... Aloitimme kisan ensimmäisellä osuudella ja hyllytimme ihan tyhmyyttäni. Kohta oli helpohko, mutta koska päädyin menemään A:n "väärältä" puolelta, niin vedinkin Bliin putkeen A:n alle. Taas tuli opittua uutta, sillä oletin että kiipeilyesteet vetäisivät enemmän kuin putki. Noh, nyt tiedän ja ohjaan paremmin seuraavalla kerralla ;-)

Treeniä on tullut otettua nyt enemmän ohjauskuvoiden merkeissä ja ihan hyppistellessä. Myös Anna Eifertin treenit tuli koettua. Ilmeisesti oli 2006 MM kisoissa toisena makseissa. Rata oli kohtuullisen helppo meille, mutta muille ryhmässä olleille makseille, haasteita oli ehkä enemmän. Bliiblii kääntyy kuitenkin ihan kivasti ja pysyy jokseenkin hanskassa. Olin jo suunnitellut treenaavani serpentiiniä ja välistävetoja. Mukavaa oli että Annalla sitten olikin nuo kuviot radallaan ja niitä tuli nyt taas testailtua. Mitään ihmeellistä ja uutta siellä ei opittu, mutta nämä oli just sopivat treenit meille juuri tähän kehitysvaiheeseen!

Seuraavaksi meillä onkin sitten edessä tämän illan HAU openin virallinen kisa, sitten jotain treenin tynkää pitää keksiä, kunnes Agirotuun menemme kokeilemaan onneamme tuplanollien kanssa. Olisi siis 4 starttia tarjolla ja jos vaikka tuurilla onnistuisi tuplaamaan niin sitten olisi mm-karsintoihin ilmoittautuminen edessä. On muuten agirodussa mielenkiintoisia Ranskalaisia tuomareita tarjolla ja pikaisesti katsottuna oli aika mukavaa rataa piirustelleet maailmalla. Keksin myös uuden tavoitteen itsellemme loppuvuodeksi! Kerätä 15 nollaa jotta voisi pyrkiä ensi vuoden EO joukkueeseen. Olisi taas mukava päästä näkemään muutamia ulkolaisia tuttuja jotka noissa kisoissa pyörii.

Ei kommentteja: