lauantai 4. kesäkuuta 2011

Kisapyristely ohi

Nyt meni teoreettisetkin mahdollisuudet päästä SM-kisoihin kisaamaan. Tässä on muutamat kisat käyty kokeilemassa ja nollia on tullut normaaliin tahtiin (36% mahdollisuudella), mutta aikaa ei tietenkään ollut tarpeeksi (tai kisoja). Ei haittaa! Joukkuepaikkaahan meille ei tullut.

Nyt oli siis IHAHin kisat ja HSKH:n torstaina ja perjantaina ja niistä tuli vain yksi nolla, mutta muutama oli kohtuullisen lähellä.
Seuraavat kisat meillä on jo sunnuntaina Porvoossa ja sitten lauantaina Riihimäellä. Eli mahdollisuus karsintoihin on vielä olemassa. Jos sen tuplan saisi ni helpottaisi elämää :D Jotenkin tuttu tarina, kun damin kanssa jäi yhden vuoden arvokisat väliin tuplan takia :P

Kisoissa tuli taas huomattua meidän puutteita. Eilen HSKH:n kisoissa ne oli kepit. Itseasiassa ne oli niin häiritsevät, että se antoi nyt motivaation treenata ne lopullisesti kuntoon. Puomilla oli taas ongelmia, eli huomaa hyvin kun kävimme reissussa ja puomia ei olla muistuteltu mieleen pariin viikkoon.  Mutta jotain hyvääkin oli, eli vauhti riittää hyvin kunhan jättäisi ne virheet pois :D

Nyt keskittymään huomisiin kisoihin ja sitten pientä huilia ja vähän treeniä tulevalle viikolle! Treenattavat asiat on jo selvillä ;)

Ei kommentteja: