perjantai 6. toukokuuta 2011

Kolmoset korkattu!

P-HAU:n kisat käytiin nyt torstaina kokeilemassa. Tavoitteita ei ollut, mutta nollat oli haaveena. Meillä on nyt parin viikon ajan vaivannut puomilla suurempi virheprosentti kuin aikaisemmin, joten kovin luottavainen olo ei ollut nollien suhteen.

Noh, Blii tekee kuten se on opetettu ja radat menivät todella mukavasti!
Tuomarina oli E. Muotka ja radat olivat mukamas helpot mutta kuitenkin niissä yksissä kohdissa hyllyjä kuitenkin tuli monelle.
Meidän ensimmäisellä radalla tapahtui putkessa jotain ja Blitz jäi tosi kauas jälkeen. En osannut sitten rytmittää oikein vaan ennakoin toiselta putkelta rynnimällä eteenpäin ja Bliihän tuli sitten siitä mukaan. Noh, rata oli kiva ja aloitus oli juuri sopiva!
Seurava rata oli muunnelma ensimmäisestä ja tällä kertaa myös hyllyjä tuli lopussa tosi paljon. Nyt oli myös kenkku hyppysuora joka mietitytti alkuun, mutta onneksi tuo irtosi oikein. Tällä kertaa ensimmäisen radan hidas putki meni paljon nopeammin joten plussat siitä Bliille. Liekö sitten kaatunut ekalla radalla siellä.

Molemmilla radoilla puomin juoksukontaktit olivat suht kaameat. Ekalla radalla rytmitys oli suurinpiirtein oikea, mutta toisella radalla mielestäni selkeä vitosen loikka. Itsehän en kisatilanteessa ole kertaakaan nähnyt miten Blitz tekee sen kontaktin, vaan olen aina startin jälkeen joutunut kysymään miten se meni. Noh, tokalla radalla olin koiran ja tuomarin välissä joten eipä tainnut nähdä mitä siellä tapahtui ja nollalla tultiin maaliin! Nollienkeruu on alkanut. Ehkäpä kuitenkin liian myöhään tätä kautta ajatellen :D

Tässä vielä ekat kolmosten radat.

Ei kommentteja: