maanantai 9. toukokuuta 2011

Ei kerta h...yväksi tee

... ja toinen kerta menee vielä kokeilun piikkiin, mutta entäs se kolmas?

Juuri pääsin kirjoittelemasta meidän kuulumisia ensimmäisistä kolmosten kisoista, kun nyt on taas pakko tulla tänne kirjaamaan ylös lauantain tapahtumia.  Lauantaina oli siis Lohjalla meille harvinaiset viikonloppukisat. Olin keksinyt, että jos kiltisti pyydän ja silmiä räpyttelen, niin saisin ehkä lähteä aikaisemmin töistä. Ja loppu onkin historiaa.

Lohjalla oli tarjolla Anne Saviojan kolme starttia kolmosluokassa. Agility, agility ja hyppy. (toim. huom: olin muuten heti vähän harmissani ettei hyppis ollut keskellä!). Sinne siis hirveällä kiireellä ja aivan mahtavaan ilta-aurinkoon ihmettelemään agilityn saloja.

Paikalla oli n. 30 miniä ja monia tuttujakin näkyi! Olen muuten kaivannut mini kolmosia! Siitä on varmastikin vuosikymmen kun olen aktiivisesti kisannut, joten Teitä olikin jo vähän ikävä :P

Anne oli tällä kertaa laatinut radan, jossa oli kaksi U-putkea vierekkäin, eli neljä putken suuta. Jossain postauksessa taisin laittaa että sitä pitää treenata. Noh, ne oli tuolla, nyt vain kerrasta poikki treenaamaan! Oli siellä muutama muukin este, vähän niinkuin lämmittelyksi. Luulen että seuraavissa kisoissamme, Kati Wala laittaa puomille sen U-putken ja testataan tosissaan erottelua :D

Niin niistä kisoista. Juuri torstaina otimme sen ekan nollan kolmosista ja kuten ehkä voitte arvata, nyt niitä tuli vahingossa lisää! Tai siis torstaina tuli vahingossa ja lauantaina puoliksi vahingossa :D Saldomme näistä kolmesta startista oli 0 - 5 - 0!!!   Ei ihan tuplanolla, mutta aika lähelle! Vähänkö olen ihmeissäni!

Ensimmäinen startti oli kiva, ei mitään suurempia murheita. Yhdessä kohtaa mietin että jäänkö liian sumppuun, mutta siitä selvittiin. "Juoksukontaktit" puomilla piti tehdä 180 astetta, eli palattiin takaisin puomin alla olevalle putkelle. Se meni melko liukkaasti se kontakti, mutta osui! Tätä siis saamme treeneissä onnistumaan suurella prosentilla, mutta nyt oli vauhtia ja fiilistä, eikä varmuudesta tietenkään ollut mitään takeita. Mutta niin vain otimme nollan ja aika riitti juuri voittoon! Toka sertimme, eli nyt sitten odottelemaan sitä vuotta. Vaimitensemenikään.com ;)
Toinen rata oli ehkä hieman haastavampi, omasta mielestä. Tai sitten ajattelen liikaa turhia. Noh, sinne sain yhden poispäin käännöksen ja oli siellä täydellinen juoksukontaktin paikka, eli puomilta suoraan maaliin. Noh arvatkaa vain miten kävi. Blitz otti pom-pom-pompun ja loikkasi erittäin tökerösti kontaktin yli. Se oli se vitonen. Aika olisi ollut kiva, mutta vitosella ei juhlita tässä harrastuksessa. Tähän kontaktiin me vielä palataan >:-/  
Ja sitten oli se viimeinen rata, eli hyppis. Siellä oli muutama ansakohta jotka ei sitten ollutkaan ansoja. Ja sitten oli nollakulmasta U-putkeen. Noh, jännityksen hetkiä koimme kun Blii luki aivan oikein minun liikkeen ja lähtikin takaakiertoon sinne putkeen! Eiii! Koitin pelastaa tilanteen yrittämällä näyttää että jatka jatka, tule sieltä putken toiselta puolelta ja otetaan kokonaan ulkokautta koko putki! Mutta eipä lähtenyt vaan tuli takaisin ja sain onnellisesti putkeen. Aikaa paloi, enkä ollut varma tuliko siitä kieltoa. Videolta näkeekin lievää epävarmuutta maaliintulossa, kunnes Anne näytti että oli se nolla! Jes! Sijoitus oli yllättäen kolmas, vaikka aikaa meni useampi sekunti tuossa virheessä. Huhhuh. Kaksi nollaa lisää! Piti vielä palkintoa noutaessa kysyä Annelta että miten ei siitä tullut kieltoa. Linja kuulemma piti eikä kyseessä ollut kieltolinjan ylitystä kun oli tuollainen kulma putkelle.

Tässä alkaa nollat nousemaan jo päähän, eli nyt jonkun pitäisi potkia meihin malttia. Onneksi meidän kontaktit on nyt suoraan sanottuna aivan p**siistä. Treenattavaa on, toistoja tulee varmaan miljardi, ja sitten käy kuten aina ennen, ja aloitamme pysäytyskontaktien treenaamisen :D Noh, tehdään ne miljardi toistoa ensiksi ennenkuin vaihdetaan.

Tässä vielä meidän Lohjan startit. Seuraavaksi menemme tiistaina Jaakko Suoknuutin koulutusta ihmettelemään ja sitten kisaamaan 18.5 Tamskin kisoja. Kyllä tää kohta lakkaa helpottamasta! ;-)

Ei kommentteja: