sunnuntai 5. joulukuuta 2010

How do I steer this one?

Oli pimeä ja kylmä talviaamu. Kello näytti aamu kuutta. Eihän tähän aikaan pidä kenenkään olla hereillä....
...ja sitten kisat alkoi! Klo 9:00 Rauno Virran rata oli valmis. Kiva rata, suoraa sopivasti ja putket kääntää. Ekalla radalla tein takaaleikkauksen hypyllä niin, että Bliin olisi pitänyt jatkaa putkeen.... Eipä jatkanutkaan vaan kun minä en saattanut tarpeeksi niin otti kiellon putkelta ja sujuvasti hyllyn kun tehdessäni pyöräytyksen niin Blii otti (kuten pitääkin) esteen siitä matkalta. Jatkoimme rataa kepit, putki, keinu... ja sitten kosahti lentokeinu. Auts. Noh, otin treeninä keinun uusiksi eli suorinta tietä ulos radalta.

Olen nykyään mieltänyt kisat sellaisiksi, että parin startin maksulla saan lämpöisen hallin parin radan treeniä varten :D Ei harmita siis oikeasti hyllyt yms! Blii tekee juuri sitä mitä haluan, miten olen sen opettanut (tai en ole opettanut)!

Toka rata oli jo paljon skarpimpi minulta. Ilmeisesti ei ollut enää aamu kuusi vaan suurinpiirtein klo 11. Rata oli ok, muutamia jännä-kakka-kohtia, mutta ei mitään kovinkaan ihmeellistä. Blii oli oma itsensä lämmittelylenkillä. Puri ja riuhtoi "lelu"-talutushihnaa, back-on-track päällä. Silloin kun ei revitty niin haukuttiin tai harkittiin lahkeen puremista :brr: Koira halliin ja rataantutustumisen aikana kuului vain yhden koiran komentavaa haukuntaa. Yhden. Siis ei yksikään muu koira huutanut koko hienossa hallissa "TULKAA POIS SIELTÄ! NE ON MIUN ESTEET! :omfg: " Joo, se oli Bliiblii. Tää siis kuuluu mun startti-kuumennus-riutaaliin. Sivujuonena huomatus itselle. Vaikka ratapiirros on ilmoitustaululla näytillä kun edellinen säkäluokka kisaa edellistä rataa, niin KATSO NE NUMEROT niitten esteitten vierestä radalla pyöriessäsi. 30sec ennenkuin rataantutustuminen päättyi joku mediluokan kanssakilpailija huuteli minulle vienosti että "Sulta jäi yksi este huomaamatta!" Oli aika pro fiilis siinä vaiheessa :buck: Rata siis helpottui hieman. Sinänsä hassua koska olisin ihan hyvin voinut tehdä sen näinkin astetta "vaikeampana"...
Starttinumeromme oli kahvintahrima nro 13 liivi. Siinä muiden testatessa Raunon kakkosta (rataa siis) minä tein vielä viimeiset kuumennukset ja mielikuva harjoitukset. Minulla on siis tapana nykyään (sitten Bliibliin) käydä Bliibliin edessä rata läpi kävellen-ohjaten-käsillä-huitoen-kuten-radallakin-menisin :bansku: Joo, mä tykkään kiusata pientä sinistä Salamaa :love2: Plus mä oon sen verran simppeli että tää on meidän omaksi hyväksi!

Oma vuoro lähestyi. Ei jännitä. Me osataan tämä. Paitsi se putki jos-sitä-ei-saata-punaisella-matolla-sinne-putkeen. Teinköhän oikean valinnan puomin puolen valinnassa. (En,-sanoo-tulevaisuuden-minä). Ennen omaa starttikarsinaan menoa (Ei-namia-alue) otan vielä viimeisen nami-palkkauksen sivulleistumisen muodossa. Meni hyvin, palkkaan voileipäni välistä kaapatun kinkun palasella. Unohdin siis namit :peukku: . Edellinen koira sössii urakalla, "kohta" on meidän vuoro. Menen polvilleni rauhoittelemaan itseäni, silittelen Bliitä rauhallisena. Pilliin puhalletaan. Kävelen lähelle ekaa estettä ja otan valjaat pois. Ne on Hurtan valmistavat. Sähkönsiniset. Ei ollut saatavana metallinvärisenä. Blii ei vieläkään osaa karata ekalle esteelle ilman lupaa. Onneksi. Sivulle. Taputus vasempaan reiteen. Kaksi kertaa. Istuu hienosti sivulle ja katsoo ylös innostunein erivärisin silmin :augen:. Menen ekan ja tokan esteen väliin ja otan siitä "lentävän" lähdön. We have liftoff! Hyppy-hyppy- oikealle käännös rintamasuuntaa vaihtamalla. Pimeä putken kulma. Pakitan ja otan vastaan putken suusta ja otan vauhtia A:lle päin. Blii tulee putkesta ja olen hyvässä vauhdissa. Blii jää suorittamaan A:ta ja itse jatkan sikana suoraan. Yleisö pidättelee hengitystä. Ilmeisesti ei tullut kontaktivirhettä. Kiire johtuu A:n jälkeisestä kahdesta hypystä. Ne ei ollut linjassa vaan jouduin tekemään valssin väliin. Onnistui. Käännös ja persjättö. EIII. Blii jatkaa mun liikesuunnan mukaisesti ja tulee iso kaarros. Joudun odottamaan että saan Bliin oikealle puolelle. Pituus. Olen kohta myöhässä. Rengas. Hyppy. Nyt vasemmalle ja hypylle joka kääntää kepeille. Ei taas! Blii kääntää minusta poispäin oikealle! Mitä ihmettä! (hidastetulla ääniefektillä) Tä-ä-ä-ä-ä-n-n-n-n-e. Blitz kävi putkessa ja käskyn kuultua tuli puolen metrin putken jälkeen takaisin katsomaan että "jotain asiaa??" :bravo:. Hylly. Miten se sinne meni. Ei se mitään. Skarppaus oli ollut kova. Jatketaan suunnitelman mukaan. Hyppy ja käännös takaisinpäin. Kepit. Hyvin menee kepit. Tykkään Blitzin kepeistä. Eteenpäin. Muuri. Hyppy jossa teen takaaleikkauksen putkelle. Toim huom! tämä on se kuvio joka lurahti ekalla radalla. Saatettu tarpeeksi. Putki onnistui. Puomi. Alastulo kontakti oli aika nätti. Se on siis edelleen vaiheessa. Jäin puomin väärälle puolelle ja vedän Bliin U-putken väärään päähän. Ei se mitään, hylly alla. Unohdettu hyppy. Viimeinen hyppy. Astun metallisen kaapelisuojan päälle. Meinaan heittää lipat. Maali. Hieno rata takana!!!! Remmin luokse Bliitä hillitysti kehuen. En osaa olla ylitsevuotava. Siis oikeasti. Hylly. Hieno Blii! Aika Bi olo. Siis ei sillä lailla te pervot. Oli hyvä mutta hylly. Kuka prkl on keksinyt termin "hyvä hylly". Ei ainakaan ikea. Ulkona aidatusta kisa-alueesta. Namia naamaan ja suuuret rapsutukset. On se vaan pätevä! Isi taitaa ottaa illalla olutta ja purkaa tuntojansa internetissä. Ja te pervot, en mennyt "niille sivustoille" vaan ihan oikeasti kirjoitin juttuja ylös!.

Jee, eli kivaa oli. Koitan lisätä videon radoista. Ei kyllä kehtaisi, mutta hyllyt kuuluu elämään ja sitä me elettiin tänään täysillä! Kiitoksia Eralle ihanasta pienestä Sinisestä!

Ei kommentteja: