perjantai 17. syyskuuta 2010

Kepittelyä, taas...

Eilen tuli pakottava tarve käydä vetää 2x2 keppejä Plitsplätsille. Alkuviikon sairastelut lie syynä kun niiiin kovasti teki mieli mennä treenaamaan. Blii siis terve, minä en. Fyysisesti. Noh, tauti alkaa olla voitettu, mutta vielä yskittää eikä tunnu hyvälle. En lähde siis lenkille vielä hetkeen.

Tänään illalla olisi sitten RimA:n mestaruuskisat. Bliiblii on ilmoitettu mölleilemään ja tiukka kamppailu meidän kolmen minimöllin välille käydään tänä iltana. Valtakunnalliselle medialle on lähetetty ilmoitus ja uskon vahvasti että kameraporukka on tulossa kuvaamaan näitä kisoja! Vai olikohan se jopa kansainvälinen media! Nyt tais mennä tuubit sekaisin ;-) Katsotaan saanko vakaakätisen kuvaajan ottamaan meidän menon nauhalle. Tulee siis "taas" kivaa, kun ei tule hyllyjä vaan kymppejä niitten sijaan! Arvatkaa vaan juoksenko keppien ja muitten vaikeitten esteiden ohi. Ja kovaa.

Nyt lähden henkisesti valmistautumaan tämän vuoden pääkisaamme. Eli leikkaamaan nakkeja hieman viistosti, koska soikiot nakit eivät kieri karkuun! Hahaa!

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Höh, ei näy video:(

Tsemppiä mölleilyyn, me pidetään Tipin kanssa kovasti peukkuja ja ootellaan tuloksia:)

Petri ja Blitz kirjoitti...

Höpsheps. Eli laitoin musiikin vaihtoon. Eiköhän video kohta näy.