maanantai 15. kesäkuuta 2009

Tornion SM:t takana

Nyt on Tornion reissu takana.

Blitz-pläts oli tietenkin mukana ja saatiin "salakuljetettua" rokkaritarkistuksen ohi kisaajia hurmaamaan. Matkaahaan Tornioon meillä meni taukoineen se kymmenisen tuntia (käytiin katsomassa kasvattiamme matkalla) ja niin mukavasti tuo otti boksi-elämän vastaan. Ei kuulunut huutelua tai sen kummempaa, ei meno eikä paluumatkalla. Taisi sopivan väliajoin olevat ruoka-pissa-riekkumis-tauot riittää! :bravo:

Kisapaikalla käytiin kääntymässä niin että Blitz pääsi väsähtämään ja sitten autoon boksiin nukkumaan kunnes olikin taas ruokataukoa ja uutta ihmettelykierrosta ihmisvilinään. Rapsuttelijoita riitti niin nuorista kuin vanhoista, ja monta koirakaveriakin tehtiin :love2: Blitz otti kaikki ihmiset ja koirat hyvin vastaan, tai siis meni heitä vastaan ihan kysymättä ja kyllä sai kovasti kehuja reippaudestaan! Taitaa tämä reippaus kulkea suvussa :omfg: Hotelliyötkin meni tosi hienosti vaikka meidän Däni (Dami) aina sopivin väliajoin pöhähti ohikulkijoita tai jotain. Iltalenkillä tavattiin monia koiruleita ja yhdessä vaiheessa kun jäimme juttelemaan vähän pidemmäksi aikaa, niin Blitz viihdytti meitä kaikkia juoksemalla päättömästi ympyrää kiusaten kiinni olevia koiria että lällälläää minäpä olen vapaa-ja-tosi-nopee :slomo:

Katsomosta käsin hurrattiin eno?-Soniccia ja monia muita shetlantialaisia! Käsien taputtelu ei ollut Blitzin mielestä kovin korrektia, vaan joka kerta ärisi että lopettakaapas ja kävi käsiin kiinni että nyt riitti :raaps: Gumbleri bongasi samantien että "onko sinulla tuollainen?" ja poseerauskuviin jouduttiin. Paikalla oli myös muita shetlantialaispentuja ja kovasti päivitteli asiaa. Saas nähdä pääseekö sheltti-invaasio oikein asb-lehteen saakka :augen:

Ennen reissua torstaina mittasin 10 viikkois korkeudeksi sen 22cm eli tuntuu että viikossa ei olla tultu yhtään ylös tai sitten mittaajalla tuo sentin heitot menee vähän hassusti :laps: Painoa on käsikopelolla tullut lisää ja ruoka maistuu, eli kyyyyllä tämä tästä!

Ei kommentteja: