lauantai 6. kesäkuuta 2009

..ja taas viikko takana!

Tänään taas löydettiin vaka-vanha-waaka. Painoa oli tullut viikossa ja yhdessä päivässä n. 340g eli paino on nyt 2120g. Korkeus on epämääräisesti liikkuvasta otuksesta epämääräisesti mitattu 22cm, varmuuden vuoksi laitan +-10cm ni ei tuu kauheasti valehdeltua! Korkeudessa odotellaan kasvupyrskähdystä, mutta ei vielä näy. Josko ensi viikolla... Pyrstöpyrskähdykset on havaittu :omfg:

Mitään muuta ei sitten ollakaan saatu aikaiseksi. Ollaan treenailtu kertauksenomaisesti "katso", "maahan" "istu", "seiso", "katso", "koske", "katso", "kieri", "älä-prkl-pure-siitä-lahkeesta-niin-kovasti-joka-kerta"... Toi viimeinen on vähän vaiheessa :augen: Niin ja noi frolicit maistuu namina. Helpottaa elämää kun sitä on valehtelematta 10kg tuolla jemessä.

Automatkoja ollaan tehty jonkin verran tässä viime aikoina,boxissa ja kerran jopa ilmankin. Iltalenkkejä ilman remuleita notta oppii seuraamaan "laumaansa". Välillä tuntuu että ne nurmitontut ojan penkalla on Blitzin lauma, mutta kyllä se sieltä tulee pikkuhiljaa... :tired:
Pienehköä leimautumista meikäläiseen havaittu, mutta ei mitään sen vakavampaa :bansku:

Katsotaan uusi viikko ja korotetaan se uusilla kujeilla!

Ei kommentteja: