tiistai 17. maaliskuuta 2009

Mistä näitä Shelttejä oikeen tulee...

Perjantaina, tuona viikon parhaana päivänä, kävimme Eran luona ihastelemassa Kitiä, Wadea, Tiukua ja Kitin masua! Oli siellä joku bc:kin nurkissa ja auto täynnä schipperkejä ja valkkareita! Oikein eläintarhan kokoontumisajot!

En hirveästi shelttilöitä ole lähietäisyydeltä retuutellut, tai edes paiannut ja muutenkin nuo myyttiset agikiiturit ovat olleet omissa oloissaan (Schipperket on oikeita pahiaisia ja ajaa muut pois 2,24m säteeltä)

Omat kokemukset ovat lähinnä olleet että "Kato Sheltti menee radalla" "Ei uskalla paiata, väistää vielä".
Yllätys oli mieluinen kun Kiti, alku ihmettelyjen ja haistelujen jälkeen (lapset ja anna oli mukana haistattelemassa), leikki meikäläisen kanssa retuutusleikkejä kuin vanhankin tutun kanssa! Ihana luonne! Eli siis reissu Eran luokse oli enemmän kuin uskalsin toivoa ja toiveena on että tuollaisen ötökän saisi monistettua aiiiivan omaan käyttöön :D Noh, tässä on kolmisen viikkoa laskettuun aikaan jne jne, mutta kaikki vaikuttaa ihan positiiviselta! (toivottavasti Erankin mielestä!)

Tuosta jatkoimmekin seuraavalle päivälle Turkuun kisaamaan, ja mitäs siellä sitten löytyikään? Lisää Shelttiäisiä! Anu R. oli paikalla laumansa kanssa, ja Nadja löytyi myös ja mukaan oli päässyt Hippi! Voi hitsi kun Hippi oli niin tärkeänä tekemässä temppuja radan vieressä, Hippihän on edelleen saikulla mutta kuulemma pikkuhiljaa saa alkaa treenailemaan. Ja voi ja oi, kun katselin ihmeissäni että jos Kitistä pullahtaa tuon luontoinen karviainen, niin onnistuisikohan se uudestaan? Tottakai! Onpas kivan oloisia Shelttejä! Nadjaa vielä haastattelin minkä ehdin, Nadjahan on nähnyt Idon, Kitin sulhon, ja kaikin puolin tämäkin vaikuttaa hyvältä. Ei pitäisi hypettää näin paljoa, mutta minkäs teet. Postiivista ajattelua!

Nyt meikäläinen odottaa ja odottaa ja ihmettelee auttaako burana pentukuumeeseen ;-)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tuhannet kiitokset kivasta käynnistä! Kiva kun näit Hipinkin viikonloppuna! :-D

Era