torstai 5. maaliskuuta 2009

Vauhtiako?

Dami.
Musta pahiainen, tuo Belgialainen valtamerien kuningatar, jokilaivarottien kauhu ja pikkutyttöjen eväiden varastaja, eli tuttavallisesti ja kavereiden kesken Schipperke, pääsi/joutui/vietiin eilen treenaamaan!
Ratapiirrosta en tarjoile tähän hätään, mutta sanottakoon että juosta sai, välillä jopa valssata tai jaakottaa. Myös takaa-kiertoja löytyi ja suuri dilemma putkien suiden valinnassa. Niinjoo, ja vauhtia oli myös, unohtamatta vaarallisia tilanteita.

Olen nyt pikkuhiljaa ottamassa käyttööni uutta ohjaustyyliä itselleni, ja yritän näin valmistaa itseäni siihen että jossain vaiheessa minulla saattaa olla nopea ja irtoava Pahiainen! Damia en ole unohtanut, enkä tule unohtamaan, vaan olen jo päissäni miettinyt kuinka opettaa tuota em. Schipperkeä irtoamaan ilman jokilaivoja, rottia taikka pikkutyttöjen eväsleipiä. (en kylläkään tiedä tykkäisikö Dami niistä leivistä.... kuinka paljoa!) Suunnitelmia on ollut jo pidempään ja tiedän jo pari kikkaa millä sen teen, mutta aika, tuo arkivihollinen myös agikisoissa, tuppaa loppua kesken eikä talvella vapaata treenipaikkaa ja sopivaa aikaa tahdo löytyä. Kesää siis odotellaan, tai että lumet nyt ainakin lähtis muualle talvehtimaan!

Tuossa Jenna jo heitti huulta että haluaisi nähdä minut kirmaamassa radalla Hanin kanssa. Nyt hieman kiinnostaa jo että hitsi, sehän on kiva idea että meikäläinenkin näkisi mitä vauhtia "pitäisi" liikkua ja mitä vauhtia pienet Pahiaiset pitäisi liikkua! Näitä huippukoiria ei paljon tarjoilla muiden ohjattavaksi, ymmärrettävistä syistä! Damihan ei hirveästi ajallisesti jää, mutta toisaalta kaarrokset yms ovat lyhyitä joten kun siellä voitetaan hieman aikaa, niin todellisuudessa me ollaankin vielä hitaampia :-D Eli lyhyttä matikkaa peliin: 10% nopeampaa pitäisi liikkua, ja optio kaarroksista ehkä se 2-5% eli jos meikäläinen pääsee arviolta sen perus 15 sekkaa satasella, niin jatkossa mun pitää päästä 13 sekkaa! Hui! Apuva-apuva! Nyt alkaa treenit! Loppu blogin päivitys tähän! Se on moooooooo....... *lähtee kohta lenkille* (ehkä vasta viikonloppuna kuitenki..)

Ei kommentteja: