maanantai 6. toukokuuta 2013

Juoksukontaktia

Päädyin sunnuntaina ottamaan yötreenit hallilla. Huomasin sattumalta, että talvikausi päättyy ja hallille sisään ei ole enää asiaa treenaamaan vaan jatkossa treenit tapahtuu omalla ulkokentällä.

Mietin hetken teemaa treeneilleni. Olisin mielelläni tehnyt ratapätkää, mutta päädyin jatkamaan siitä mihin jäin viimeksi, eli esteiden vahvistamiseen. Viimeksi tuli treenattua keinua ja kepit, joten seuraavana vuorossa olikin puomi! Tätä minun pitää kyllä treenata enemmän, sillä juoksukontaktit vaativat paljon toistoja.

Puomilla treenit alkoivat melko nihkeästi. En itse nähnyt osuiko vai ei ja palkkaus oli sen takia todella epämääräistä. Ryhdyin heti katsomaan jokaisen puomin jälkeen hidastuksia kameralta, että miten se menikään. Alkuun hirmuisella vedätyksellä ei oikein askelmitat osunut kohdilleen, vaan takajalat jäivät juuri kontaktialueen yläpuolelle. Taisi lopulliseen videoon osua yksi sellainenkin. Muutamalla kohdennetulla treenillä alkoi jo osumaan, vaikkakin hitusen alkoi taas lipumaan kontaktiosuma ylöspäin. Selkeyttä tähän asiaan hyvä mies! Jatkoa ajatellen tämä oli hyvä treeni. Tuli muistutuksena miten ja missä järjestyksessä asioita pitää tehdä. Eli siis ei aloiteta millään älyttömällä vedätyksellä :D

Tässä siis treenien tulosta:


Tästä jatkamme pikkuhiljaa seuraavaan koitokseemme, eli nollien metsästykseen. Meiltä puuttuu ne kolme nollaa ja seuraavat kisat ovatkin jo helatorstaina. HSKH:n kisoihin olikin ilmoittautunut vaihteeksi hurja määrä kisaajia. Minit lähentelevät 70 kisaajaa. Onpas mukavaa taas päästä katselemaan muiden suorituksia muualtakin kuin juutuupista! Pidetäänpä kaikille peukkuja ;-)


Ei kommentteja: