lauantai 8. syyskuuta 2012

Pikkuhiljaa!

Nonih, nyt on viikkoon mahtunut niin paljon asiaa, ettei tosikaan. Sijaistoimintoja tosiaan. Pitääkö niitä ottaa sitten näin paljon?

Tälle viikolle on mahtunut ihan liikaakin asiaa. Koulut alkoi ja luennoilla olen ahkerasti jaksanut käydä. Tein kotitehtävätkin ja palautinkin. Hyvä minä! Töissä olen käynyt melkeinpä joka päivä ja kerran kävin kouluttamassa agiakin. Kaksi koulutettavista olivat treenanneet vain kesän agilityä, suurinpiirtein itsekseen. Kahdesti kävin kampuksen punttiksella treenailemassa ja kaikkea muuta pienempää asiaa sain mahtumaan viikkoon. Niin ja huomenna tulee viikko siitä kun Blitz synnytti uros-pennun kasvattajan luona. Hyvä Blii!

Punttikselta löytyi mukavasti juoksumatto ja sitä olen nyt sen pari kertaa juossut five-fingerseillä, eli paljain jaloin. Yllättävää että pohkeet eivät ole kipeytyneet. Mukavampi yllätys oli, että polvi ei alkanut kipuilemaan aivan älyttömästi. Ensimmäisen juoksun jälkeen polvessa ei tuntoja, ja toisen päivän jälkeen vain vähän! Vähän taukoa ja toivottavasti taaskaan ei tunnu kipuja polvessa, meinaan olisi kiva päästä tästä vammasta eroon! Eipä tässä vielä kiireitä, mutta parempaan suuntaan kaikinpuolin on kiva mennä :-)

Ei kommentteja: