perjantai 3. elokuuta 2012

EO takana

Huh mikä rupeama!

Tulipahan työnnettyä lusikka sellaiseen soppaan että jatkossa pitää miettiä mihin ryhtyy!
Tarkoituksenani oli siis kisata ne karsinnat ja EO 2012, mutta toisin kävi. Polvi tuli muunmuassa vihaiseksi parin päivän seisoskelusta tuolla EO:ssa. Eli näillä näkymin taukoilut agilitysta ja vauhdikkaasta kirmailusta jatkuvat hamaan tulevaisuuteen. Toivottavasti ensi vuonna pääsee kisailemaan.

Polvesta riippumatta, toimin siis EO:ssa tiedottajana kotisuomeen. Autoin myös joukkueenjohtajan tehtävissä vaimoani, joka oli virallinen joukkueen johtaja. Koiriahan tuonne oli ilmoitettu pelkästään Suomesta se 65! Eipä ollutkaan helppo nakki, varsinkin jos olisi halunnut palvella jokaista Suomalaista koirakkoa tuolla kuten arvokisoissa voisi kuvitella. Onneksi kisaajat olivat kaikki kokeneita ja homma luisti omalla painollaan, vaikka katosinkin välillä päivittelemään kuulumisia interwebbiin. Harvinaista kylläkin, Ruotsi ei ollut panostanut realiaikaiseen tulospalveluun. Ilmeisesti luottivat livestreamiin tai jotain.

Enpä nyt sitten tiedä mitä tänne blogiin päivittelen, kun kerran agilitya ei tule tehtyä. Paitsi tänään naksuteltiin vähän seisoskelusta :D
Taidanpa kehitellä itselleni jotain sijaistoimintoja, mikä ei vaatisi kauheasti polvityöskentelyä... Parit koulutukset ehdin lupautua vetämään, eli kaipa tässä jotain tulee aiheesta kirjoiteltua!

Ei kommentteja: