torstai 7. kesäkuuta 2012

Isoja kisoja!

SM-kisat, Avoimet SM kisat, MM karsintakisat ja sokerina pohjalla: EO!

Tuleepa jännät kisat seuraaville viikoille! SM kisoihin on reilu viikko aikaa. Valmistautuminen viimeisen neljän viikon aikana, lähes nolla. Onni onnettomuudessa me ollaan treenattu muu aika vuodesta suht tehokkaasti ja tavoitteellisesti, eli ei pelkoa sillä saralla. Vielä jokuset "mieltä keventävät" treenit tässä pitää tehdä, ettei tartte sitten kisoissa arpoa että osataankohanko-me-toi?! Eli lähinnä että muistaako toi pahiainen keppejä, tai puomia, tai välistävetoa. Noillahan melkein jo pärjääkin :D

SM kisoista pari viikkoa ja sitten onkin agirotu. Siellä olisi tarkoitus kaksi starttia vääntää. Toiveissa tietty olisi myös se kolmas startti, eli avointen SM kisojen finaali. Josko tuolle parille väliviikolle saisi muutamat treenit väännettyä?

Agirodusta taas kolme viikkoa ja onkin sitten MM karsintakisat. Kaksi starttia, toivottavasti viisi. Niihin ollaan jo pakostakin saatu treenejä alle. Tietty odotettavissa on ylläreitä johonkin väliin, eli juoksuja ei ole kuulunut ja niitäkin odotellaan innolla :D

Ja sitten se sokeri. Viikko karsinnoista on EO eli "euroopan mestaruus"kisat. Pääsimme varasijalta osallistumaan EO:n yksilökisoihin! Vähänkö hienoa! Olen yksiin EO kisoihin osallistunut Damin kanssa ja se tunnelma ja kisafiilis oli aivan mahtavaa. Nyt pääsee sitten "kunnolla" treenanneena koittamaan toisen kerran niitä kisoja. Aivan selkeästi eniten odotan näistä kisoista tätä EO:ta!

Tavoitteitahan ei tälle vuodelle ollut asetettu muuta, kuin testata itseään isoissa kisoissa. Tässähän sitä sitten on! Kisaa jos toista muutamalle kuukaudelle. Tykkään kisata kisoja kuin kisoja, mutta nyt on fiilikset hyvät kun on näinkin paljon herkkua tiedossa! Kisoissa nähdään!  (koitan kyllä päivittää tänne, kun taas asiaa on)

Ei kommentteja: