maanantai 21. maaliskuuta 2011

Juoksut juoksuteltu, nokka kohti kevättä!

Blitz on selviytynyt juoksu-urakastaan hyvin. Aikaahan siinä meni, mutta lepo ei koskaan ole pahasta! En tiedä onko muut huomannu, mutta ainakin meillä juoksutauon aikana opitaan jotain uutta. Jotain aina loksahtaa paikalleen ja niin myös Bliin kanssa :D Noh, ainakin ekoihin treeneihin ;-)

Meillähän kävi hassusti tuon ajoituksen kanssa. Olimme lähdössä reissuun Egyptiin ja vapaat oli pyydetty, koirat heitetty hoitoon ja muutenkin lomafiilistä kohotettu. Noh, nehän aloittivat mellakkansa ja meitä ei sinne päästetty. Äkkiä sitten koneen ääressä hokasin että tuossahan olisi yhdet kisat, mutta ilmo oli juuri mennyt ohi. Äkkiä puhelinta kouraan ja lupa jälki-ilmoittautua tuli. Jee, kisat pitkästä aikaa (Ahvenanmaan jälkeen)! Noh, kaksi päivää ennen kisoja toi sitten aloitti juoksut >_<

Nyt sitten ollaan juostu kaikessa rauhassa ja olemme pariin otteeseen päässeet treeneihin. Ensimmäisellä kerralla oli mukavan helpohko 28 esteen rata jossa sai paahtaa. Taisi olla tulevan MM-tuomarin radoista jonkinsortin mukaelma. Oli kiva ja sopi meille ihan hyvin. Se mitä tuossa alussa kirjoitin, että jotain loksahti, oli kepit! Ennen taukoa meillä oli hieman neuvottelua että pitääkö se viimeinen keppiväli tehdä vai jättää tekemättä. Nyt kun sitä oli sulateltu niin sieltähän se taas tuli! Eli kepit meni oikein! Kaiken lisäksi toi ei höyrynnyt niin kuin olisi voinut olettaa monta viikkoa kentiltä poissa olevalta. Oli kuulolla ja esteet mentiin nätisti! Olipa mukava huomata ettei hormoonit sekoita tuon päätä ihan mahottomasti. (ainakaan vielä...)

Toiset treenit sitten palautti maan pinnalle keppien suhteen :P Eli saadaan lupa treenata niitä vielä! Rata oli taas pitkä, mutta ihan mukava. En tiedä että tekikö toi tauko myös minulle sen, että ohjaan tuota nyt kuin kolmosluokan koiraa enkä ykkösluokan epävarmista. Kepeillä vaatii vielä apuja sisäänmenon kanssa. Niin ja ne avut ovat sellaiset että itse en mene sinne sössimään :D
"Uutena" asiana treenasimme välistävetoa kohtuullisen pitkällä estevälillä. Sitä hioimme aika monta kertaa. Aina meinasin jotain sössiä mutta lopulta alkoi sujumaan. Tässä muuten se rata.

Nyt suuntaamme nokkaa kohti kesää. Kisoja olen katsonut, lomia miettinyt ja muuten vain ihmetellyt että miten ja missä ja kenen kanssa treenataan. Kesä varmaan menee esteopetuksessa ja omalla hömpötyksellä. On tuo työ sellainen että en ajatellut ottaa ryhmäpaikkaa agi-treeneistä kesäksi. Nyt sunnuntaina mennään Blitzuksen kanssa Veijo K:n koulutettavaksi ja jossain vaiheessa huijaan Norjalaisen Jarin vetämään treenin :P Pakko saada vähän erilaisia näkökulmia meidän menoon, kun netistä tulee niin vähän palautetta mitä me teemme oikein/väärin ;-)
Kisoja taisi kakkosluokkalaisille olla 16-17.4 aika mukavasti ja sen viikonlopun taidan uhrata ihan vain kisaamiselle. Myös hyväksyminen ilmoittautumiseemme Dania Cup:iin tuli, eli sellaista saattaa olla tarjolla heinäkuulle. Pitää vain tarkistaa että mitä ihmettä minä sinne olen ilmonnu. Mailissa luki että 17 starttia viikon aikana. Jotenkin kuulostaa paljolta :D

Näillä mennään ja sunnuntaina varmaan ulkoilutan kameraa treeneissä, joten ehkä tulee uutta videota meidän sähläilyistä ;-)

Ei kommentteja: