lauantai 14. elokuuta 2010

Hiljaiseloa kesällä

Hepskeikkaa.

Kesä tekee loppua. Lämpöä on riittänyt, välillä liikaakin. Samoin töitä. Tämän alustuksen avulla jatkan siihen, että Blitsuksen treenit eivät ole olleet sellaisissa määrissä joissa olisin niiden halunnut olevan. Mutta ei se mitään. Bliiblii on nyt sen 16½ kuukautta ja aikaahan tuolla on! Kisaikä alkaa painaa päälle, mutta onneksi myös syksy ja mukavammat kelit treenailla.

Tarkistelin tuossa mitä kaikkea pitää opetella ennen kisoihin menoa. Noh, siellä on kaikki ne perinteiset. Kepit, kontaktit, rengas ja äijälle nopeutta jalkoihin ja tanssahteluihin. Hittolainen että houkuttelisi ottaa short-cut ja vetää pysäytyskontaktit notta pääsisi kisaamaan, mutta ei! Jatketaan taistelua sillä viime kerralla (jonka ajankohtaa en edes muista) saatiin jo ihan kivan näköistä edistystä juoksukontakteille.

Eipä siinä mitään, laitan kohtapuoliin tähän linkin torstain treeneistä jossa jätin kontaktit tekemättä ja vedin siis hyppyjä ja putkea ja lopuksi pöydän aloittamista. Kyllä tää tästä, alkaa meinaan tuo työputki taittumaan!

Tuossa on muuten Blitsuksen oma juutuupi kanava jonne lisäilen videoita kunhan niitä jaksan väsäillä. Ekana videona pätkä siitä mistä ollaan lähdetty ja mihin päädytty. www.youtube.com/Blitsus

Ei kommentteja: