keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Kiireen keskellä...

...on ihmisen hyvä olla? Ehkä, mutta koiraharrastus kyllä kärsii! Niin ja kyllähän ne pakkasetkin hitusen verottavat tuota hallissa käyntiä.

Nyt Blii on päässyt siihen ikään että aloitan treenaamisen "oikeasti". Kepit vedän suoraksi kunhan kehityksessä on päästy niin pitkälle, hypyillä rima on maassa tai ihan alimmalla, putket ja pussit treenataan kuntoon ja rengaskauppaan pitäisi löytää. Kontakteja vedetään niin, että kun pihalle saan oman puomin, niin siinä vaiheessa toivoisin juoksukontaktien olevan sillä mallilla että saan nostettua puomin korkeaksi. Keinua aloitan tekemään back-chain:aamalla, eli lopusta alkuun. Hallin painava keinu on ihan ok näin aloitustreeniin. Omalla kevyellä keinulla täytyy muistaa ottaa alkuun taas alkeet, ettei keinun keveys yllätä. Mitähän unohdin... Pöytä pitänee opetella kunhan tuo paikalla olo vahvistuu. Ohjauskuvioita otan mukaan kunhan saan yksittäiset esteen siihen malliin että voin ne hyväksyä :D

Nyt vai pitäisi taikoa sitä aikaa jostain. Tuo lista paperille kirjoitettuna näyttää aika massiiviselta. Pitäisiköhän antaa järjestysnumerot esteille!

Ei kommentteja: