tiistai 19. toukokuuta 2009

Apuva!

Enää ei mene oikeasti kauan kun on pieni pallero nurkissa hääräämässä ja meikäläisen sydäntä viemässä :D
Vaikka meillä on monta koiraa ennestään, niin tämä on nyt sitten kautta aikojen toinen koira jonka hankimme Annan kanssa. Viivi oli 6 vuotta sitten ensimmäinen jonka saimme muualta kuin itse kasvattamalla :P Vähänkö on erilaiset fiilikset kun joutuu odottamaan ja saakin "täysikasvuisen" pennun kotia, eikä mitään marsua pentulaatikkoon! Meitsi on ihan täpinöissä jo pelkästään siitä :D "uusi tuttavuus" myös rotuna!

Pentuhan on mitä loistavin tapaus, ja koko pentue siinä samassa! Kiitoksia Eralle mahtavasta kasvatustyöstä! Tästä on niin helppo ja hyvä jatkaa! Ajattelin tässä kertoa omat kokemukset pennun luonteesta ennenkuin tämä pääsee uuteen kotiin meille. Niin ja samoja luonteenpiirteitä oli muissakin pennuissa pentueessa ;)

"Pennu" (Nimi julkaistaa myöhemmin ^_^) on taistelutahtoinen, puree kunnolla kiinni räsyyn. Näytti myös namin perässä kulkevan ihan kivasti. Pennu on itsenäinen eikä tarvitse niin paljoa tukea muista, samalla ollen jossain määrin dominoiva, ei tykkää että alistetaan ja saa kilarit jos sisarus alkaa "tappamaan" häntä. Samalla Pennu:ssa oli positiivista hulluutta ja hetken miettimistauon jälkeen teki jotain aivan odottamatonta! Välillä juostessa villinä ja vapaana, etupää ei osannut päättää minne mennä vaan oli loikkaa vasemmalle, oikealle, vasemmalle ja takapää painaa suoraan eteen... Vähänkö suloinen! Kuulemma laumaviettiä löytyy myös. Kaikki käyttäytyi lekurilla kiltisti eikä autossa matkaaminen haitannu. Vielä kun osaisi kepit niiin.... :D

Nyt tuli pieni tauko kirjoitukseen, eli tästä jatketaan kohta!

Ei kommentteja: