keskiviikko 26. elokuuta 2009

Mätsäilyä Munkassa

Olipas vilkas päivä eilen pikku B:llä. Aamu aloitettiin juoksuttamalla isoja valkoisia ja keppiä ja Blitz oli siinä tietenkin komentamassa vauhtia. Illalla sitten lähdimme mutkien kautta Munkkiniemeen matchshowhun. Iloisena yllärinä kun tämän otin puheeksi tuossa pari kolme päivää sitten, oli että KAIKKI nappulat oli tulossa sinne! Era oli liimaputkiloansa ulkoiluttamassa (oli Milli siellä myös), sitten tietenkin ihanat sisarukset Zen, Tuima ja Tipi emäntineen olivat paikalla! Pakolliset kuviot eli misseilyt hoidettiin alta ja sitten nurtsille juoksemaan rallia. Kylläpä penneleillä näytti olevan hauskaa. Ihmettelin kyllä miten toi B jaksaa juosta, mutta kaipa se aamuinen juoksentelu oli sitten vain niin kevyttä että uudella innolla jaksoi pistellä menemään.

Niin mätsärissä esittelin B:n sitten itse. Kokemusta näytelmistä minulla on about kuuden vuoden takaa joku junnu näytelmä ja mätsäri Viivin kanssa, ja se ilmeisesti näkyi (joopajoo) Blitzin hienossa käytöksessä! Ei riekkunut, repinyt, hyppinyt tai haukkunut lainkaan. En tiedä mikä siihen meni, kyllä se kotona osaa! Punaista nauhaa alkuun ja sitten käteltiinkin jo ekassa erässä pois. Ihme harrastus tuo näytteleminen :D Mutta on iskä ylpeä B:stä kun osasi seistä niiiiin kauan paikoillaan ja toljottaa vain paikoillaan seisovaa ja toljottavaa isäntäänsä. Niin on tää edelleen ihme harrastus... Pöydällä ei reagoinut tuomariin lainkaan vaan kopeloinnit sujuivat sen kummemmin ilman draamaa. Itsellä on epäselvää miltä näytelmä sheltin pitää näyttää liikkeessä ja seisonnassa, mutta kaipa se on aivan sama. Itse haluaisin näyttää miten kovaa tuo pääsee ja kuinka kivasti taistelee leluista ;)

Nyt en ole Blitzin korkeutta mitannut pitkään aikaan, mutta onhan tuo ilmeisesti vielä aika pienokainen. Mitataan sitten 2.9 kun on kalenterikuukausittain se 5kk. Ruoka maistuu eikä nyt hirveästi tunnu liian laihalta tai lihavalta, joten eiköhän tämä tästä. Nyt sitten katselemaan seuraavia mätsäreitä tai mitänenytolikaan :D

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihana B-sisko! <3 Sillä taitaa olla sisäsyntysesti veressä se et siellä missikehässä kuuluu tönöttää hoomoilasena namia tuijottaen, sen jälkeen voikin luonteelleen iskevämmin rallata minkä pikku tassuistaan kerkii (ja niihän se tekikin). ;) Vaikka oishan se ollu hupasaa nähdä, että oisitte repässeet ja vetäneet kunnon rallit ja lelutaistelut siellä kehässä.. hihih.. ;) Ois tullu eloa showhon! =D Oli kiva nähdä teidät! Seuraavaksi syyskuun lenkillä sitten?!

Era Alanen kirjoitti...

Jee! Kyl te olitte niin päteviä että ja voi! Lisää tätä!

Kiitos seurasta! Oli ihanaa nähdä kaikki yhdes koos taasen.